Metro-portal.hr

objavljeno 07.12.2017. 14:28:00
MA DAJ!

Hello Kitty vina - stvarno postoje

Boce vina ukrašene likovima poznatog japanskog crtića odnedavno su dostupne u američkim supermarketima i na internetskoj prodaji.

Dakle stvarno :)
Dakle stvarno :) (Torti Wine)

Da je božićno doba vrijeme svakakvih čuda, najbolje dokazuje lansiranje novih vrsta vina - Hello Kitty vina. Ne radi se, naravno, o novoj "vrsti" u pravom smislu riječi, već o etiketi koja će zasigurno uspjeti znatno povećati blagdanske prihode domišljatih vlasnika ideje.

Boce vina ukrašene likovima poznatog japanskog crtića odnedavno su dostupne u američkim supermarketima i na internetskoj prodaji. Ukratko, to je nešto što su obožavatelji Hello Kitty diljem svijeta jedva dočekali, što dokazuje pažnja koja im se kontinuirano posvećuje na različitim društvenim mrežama.

Vino proizvodi poznata vinarija Torti "L'Eleganza del Vino" Wines što garantira njegovu kvalitetu, a Patrizia Torti, u čijem se obiteljskom vlasništvu vinarija nalazi već godinama tvrdi da proizvode posebne boce namijenjene samo za brend Hello Kitty vina. 

"Odvažna i znamenita, slatka i moderna, Hello Kitty vina slave sve što karakterizira pojam tog brenda, a dostupna su diljem svijeta."

Svaka vrsta vina dostupna je u posebno dizajniranoj boci, a moguće je birati između nekoliko okusa: crni pinot, pijeli pinot i resé. A ako ste među okorjelim fanovima, ne smijete preskočiti ni ružičasto pjenušavo vino u boci od 375ml.

Cijene boca kreću se od 24,50 do 29,95 dolara, a mogu se kupiti i u paketu.

Piše: Andrea Holi
07.12.2017. 14:28:00
http://metro-portal.hr/hello-kitty-vina-stvarno-postoje/109009/