Metro-portal.hr

objavljeno 18.10.2010. 10:03:40
FLY! BAR

Hedonistički vikend u Fly!-u

All Inclusive H3donia Clubbing party privlači sve više mladih ljudi željnih dobre zabave za malo novca

Fly! Bar
Fly! Bar (All Inclusive H3donia Clubbing party)

Temperature koje se svi više bliže ništici nisu spriječile ludu zabavu u gradu. To se najbolje osjetilo u zagrebačkom Fly! Baru koji je ponovno bio ispunjen do posljednjeg mjesta. Čini se da je All Inclusive H3donia Clubbing party bio upravo ono što je gradu trebalo u ova teška recesijska vremena. Malo je trebalo da se pročuje kako je upravo Fly! jedini klub gdje možete cijelu noć piti za nula kuna.

Doduše, nešto malo novca treba vam da uđete klub, ali kasnije vas ništa ne košta da popijete baš sve što se nalazi u šanku. Podsjećamo, cure na upadu plaćaju samo 49 kuna, a dečki sto kuna više kako bi mogli uploviti u carstvo hedonističkih užitaka. I ove je subote zabava počela u ponoć i to uz vruće ritmove DJ-a Martyna Negra koji je vrlo brzo usijao atmosferu najboljim klupskim ritmovima.

Nije prošlo dugo prije nego se plesni podij ispunio seksi gošćama koje su itekako imale što pokazati. Izvijajući se u ritmu, rado su pozirale fotografu koji je imao poprilično težak posao izabrati najzgodnije od njih kako biste i vi uživali u njihovoj ljepoti. Doduše, najbolje bi bilo da i sami sljedeće subote naletite do Fly!-a i time ubijete dvije muhe jednim udarcem. Kao prvo, uštedjet ćete hrpu love, a kao drugo, možda se i zaljubite. Do tada, uživajte u fotografijama.

18.10.2010. 10:03:40
http://metro-portal.hr/hedonisticki-vikend-u-fly-u/49894/