Metro-portal.hr

objavljeno 09.01.2010. 12:47:07
SREDIŠNJICA REAGIRA

HDZ odbacuje navode da se tajno snimalo Sanaderove 'pučiste'

Vladimir Šeks niti bilo tko iz HDZ-a nikada nije izjavio išta iz čega bi se moglo zaključiti da je bilo ikakvog tajnog snimanja, stoji u priopćenju

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Neja Markičević/Cropix)

Hrvatska demokratska zajednica priopćila je danas kako tajnog ili bilo kakvog drugog snimanja, a ponajmanje smišljenog i dogovorenog u HDZ-u nije bilo te da takve insinuacije najoštrije odbacuje.

U današnjem Jutarnjem listu "objavljen je članak pod naslovom 'Poduzeli smo korake da ih snimimo... Sve njih', novinara Dušana Miljuša u kojem je iznesen niz neistina i izmišljenih konstrukcija. U članku, kojeg su djelomično preuzeli i neki drugi mediji, imputira se kako je u središnjici HDZ-a, u nedjelju, 3. siječnja 2010., bilo tajnog snimanja, te kako je ono smišljeno dogovoreno. Potpredsjednik Hrvatskog sabora i potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks niti bilo tko iz HDZ-a nikada nije izjavio za 'Jutarnji list' , ili bilo gdje drugdje iz čega bi se moglo zaključiti da je bilo bilo kakvog tajnog snimanja u središnjici HDZ-a i takve tvrdnje držimo zlonamjernima i opasnima", stoji u priopćenju.

Jednako tako, navodi se dalje, odbacujemo insinuacije da HDZ preuzima kompetencije oko moguće odgovornosti i eventualnog kršenja pravila službe pripadnika osiguranja bivšeg počasnog predsjednika, jer o tome će jedino i isključivo odluke donositi MUP, navodi se u priopćenju HDZ-a. (hina/metro-portal)

09.01.2010. 12:47:07
http://metro-portal.hr/hdz-odbacuje-navode-da-se-tajno-snimalo-sanaderove-puciste/30316/