Metro-portal.hr

objavljeno 08.05.2012. 21:10:05
ULTIMATIVNI OBRAČUN

Haye i Chisora rješavaju sve nesuglasice u ringu

Pošto je šaketanje Davida Hayea i Derecka Chisore na tiskovnoj konferenciji završilo bez pobjednika, promotori su odlučili organizirati meč u kojemu će obojica riješiti svoje nesuglasice

Fotografija vijesti

Dvojica britanskih boksača, David Haye i Dereck Chisora, koje je zbog tučnjave na konferenciji za novinare nakon Chisorine borbe protiv Vitalija Klička u Muenchenu ranije ove godine Britanski boksački savez suspendirao, borit će se 14. srpnja na stadionu West Ham Uniteda Upton Parku pod okriljem Luksemburškog boksačkog saveza, objavio je promotor i Chisorin menadžer Frank Warren, javlja Hina.

Na konferenciji za novinare dva kampovi dvojice boksača bila su odvojena žičanom ogradom, ali borci su svejedno izmjenjivali uvrede.

"On je idealan protivnik za mene. Jako mi je drago da ima čvrstu bradu jer bi u suprotnom pao već u prvoj rundi. Ovako u ga moći lijepo i polagano namlatiti", rekao je Haye.

"Ne sviđaš mi se Davide. Treba ti izmjena stila, ti redovi kukuruza više nisu u modi. Bio se sretan što si me udario u Muenchenu, vodiš sa 1-0, ali u srpnju ću te nalupati po stražnjici. Znaš samo pričati, ali u ringu nisi tako dobar", uzratio je Chisora.

08.05.2012. 21:10:05
http://metro-portal.hr/haye-i-chisora-rjesavaju-sve-nesuglasice-u-ringu/70789/