Metro-portal.hr

objavljeno 22.05.2019. 10:31:00
SAZNAJEMO

Havajski astaksantin – vaš novi saveznik za zdravlje i ljepotu

Zaštitite se ovog ljeta protiv djelovanja slobodnih radikala, uživajte u obilju organskog voća i povrća, unosite dostatnu količinu vode i ne zaboravite na svoju dnevnu dozu havajskog astaksantina

Havajski astaksantin ima vrlo korisno djelovanj
Havajski astaksantin ima vrlo korisno djelovanj (bio&bio)

Pravilna, raznolika i cjelovita prehrana nužna je za održavanje dobrog stanja organizma a saveznici na putu do više vitalnosti mogu biti i odgovarajući prirodni dodaci prehrani.

Zaštitite se ovog ljeta protiv djelovanja slobodnih radikala, uživajte u obilju organskog voća i povrća, unosite dostatnu količinu vode i ne zaboravite na svoju dnevnu dozu havajskog astaksantina za blistav ten i super osjećaj. 

4 stvari koje se dogode kada počnete uzimati astaksantin

Sunce postaje vaš prijatelj

Jeste li i vi jedna od onih osoba koja bježi u hlad na plaži ili koja prilikom kraćeg bicikliranja ili šetnje na suncu dobije onu „prekrasnu" crvenu nijansu kože koja nikako da potamni? Astaksantin pomaže koži u zaštiti protiv UV zraka prilikom izloženosti suncu. Dodajte BiAstin u svoju zbirku proizvoda za zaštitu kože i pozdravite sunce s osmijehom!

Brz oporavak nakon intenzivnog treninga

100 sklekova ili maraton od 40 kilometara - nema problema! Uz pomoć snažnih antioksidansa i protuupalnog djelovanja astaksantina, vaše tijelo će se oporaviti za čas. Mnogi sportaši prepoznali su upravo BiAstin kao dodatak idealan za potporu zglobovima prilikom intenzivnih treninga.

Laserski vid

Možda nećete moći vidjeti baš kao Superman, ali vaše oči svakako će cijeniti bogatstvo nutrijenata poput beta karotena i vitamina E koje donosi BiAstin.

Svi će vas pitati „zašto izgledaš tako dobro?"

Oštećenje stanica uzrokovano oksidativnim stresom može negativno utjecati na imunološki sustav, utjecati na promjenu u strukturi i pravilnoj funkciji organa, tkiva i stanica. BiAstin pomaže i ovdje! U borbi sa slobodnim radikalima, havajski astaksantin je 500 puta učinkovitiji od vitamina E, a od vitamina C je čak 6000 puta jači antioksidans.

BiAstin potražite u svim bio&bio trgovinama i u web shopu www.biobio.hr | 0800 246 246.

22.05.2019. 10:31:00
http://metro-portal.hr/havajski-astaksantin-vas-novi-saveznik-za-zdravlje-i-ljepotu/118596/