Metro-portal.hr

objavljeno 30.05.2019. 14:01:00
SAZNAJEMO

Havajski astaksantin – novi saveznik za ljepotu i zdravlje

Zaštitite se ovog ljeta protiv djelovanja slobodnih radikala, uživajte u obilju organskog voća i povrća, unosite dostatnu količinu vode i ne zaboravite na svoju dnevnu dozu havajskog astaksantina

Havajski astaksantin ima vrlo korisno djelovanje
Havajski astaksantin ima vrlo korisno djelovanje (Arhiva)

Pravilna, raznolika i cjelovita prehrana nužna je za održavanje dobrog stanja organizma a saveznici na putu do više vitalnosti mogu biti i odgovarajući prirodni dodaci prehrani.

Zaštitite se ovog ljeta protiv djelovanja slobodnih radikala, uživajte u obilju organskog voća i povrća, unosite dostatnu količinu vode i ne zaboravite na svoju dnevnu dozu havajskog astaksantina za blistav ten i super osjećaj. 

4 stvari koje se dogode kada počnete uzimati astaksantin

Brz oporavak nakon intenzivnog treninga - 100 sklekova ili maraton od 40 kilometara - nema problema! Uz pomoć snažnih antioksidansa i protuupalnog djelovanja astaksantina, vaše tijelo će se oporaviti za čas. Mnogi sportaši prepoznali su upravo BiAstin kao dodatak idealan za potporu zglobovima prilikom intenzivnih treninga.

Laserski vid - možda nećete moći vidjeti baš kao Superman, ali vaše oči svakako će cijeniti bogatstvo nutrijenata poput beta karotena i vitamina E koje donosi BiAstin.

Sunce postaje vaš prijatelj - jeste li i vi jedna od onih osoba koja bježi u hlad na plaži ili koja prilikom kraćeg bicikliranja ili šetnje na suncu dobije onu „prekrasnu" crvenu nijansu kože koja nikako da potamni? Astaksantin pomaže koži u zaštiti protiv UV zraka prilikom izloženosti suncu. Dodajte BiAstin u svoju zbirku proizvoda za zaštitu kože i pozdravite sunce s osmijehom!

Svi će vas pitati „zašto izgledaš tako dobro?" - oštećenje stanica uzrokovano oksidativnim stresom može negativno utjecati na imunološki sustav, utjecati na promjenu u strukturi i pravilnoj funkciji organa, tkiva i stanica. BiAstin pomaže i ovdje! U borbi sa slobodnim radikalima, havajski astaksantin je 500 puta učinkovitiji od vitamina E, a od vitamina C je čak 6000 puta jači antioksidans.

 

BiAstin potražite u svim bio&bio trgovinama i u web shopu www.biobio.hr | 0800 246 246.

30.05.2019. 14:01:00
http://metro-portal.hr/havajski-astaksantin-novi-saveznik-za-zdravlje-i-ljepotu/118759/