Metro-portal.hr

objavljeno 01.06.2017. 16:02:00
KOZA

Harry Potter kviz ove subote u Metropolisu

S obzirom na to da nam je primarni cilj zabaviti se, opustiti i oživjeti sjećanja na serijal uz koji su mnogi od nas odrastali, svako varanje bit će žestoko kažnjeno u obliku trganja štapića i javnog posramljivanja

Ljubitelji vještičarenja, zbor!
Ljubitelji vještičarenja, zbor! (FAK)

Dragi kvizoljupci i pogotovo obožavatelji svijeta Dječaka koji je preživio, u nedjelju, 4. lipnja s početkom u 19 sati u Metropolisu (Avenija Dubrovnik 10) održat ćemo novo Harry Potter izdanje našeg pub kviza.

Za vas smo pripremili više od stotinu pitanja podijeljenih u pet raznovrsnih kategorija, a pod vodstvom legendarnog stand-up komičara Gorana Vugrineca Goca očekuje vas dva sata kvizaške zabave tijekom kojih ćete se prisjetiti zašto ste se uopće zaljubili u književni serijal Joanne K. Rowling.

Bogate nagrade za najuspješnije i najsretnije natjecatelje pripremili su naši vjerni sponzori, a kako to obično biva na našim kvizovima, osim ekipa koje pokažu najviše znanja, velikom lutrijom na pauzi ćemo nagrađivati i nasumično odabrane sretnike iz publike.

Svaka ekipa može se sastojati od minimalno dva i maksimalno četiri člana, a sudjelovanje se naplaćuje 20 kuna po članu ekipe. S obzirom na to da nam je primarni cilj zabaviti se, opustiti i oživjeti sjećanja na serijal uz koji su mnogi od nas odrastali, svako varanje bit će žestoko kažnjeno u obliku trganja štapića i javnog posramljivanja. 

Zbog ograničenog broja mjesta molimo vas da svoje ekipe prijavite još prekjučer putem ove jednostavne onlajn prijavnice. Za sva moguća pitanja stojimo na raspolaganju putem mejla koza@fak.hr ili privatnih poruka našoj službenoj Facebook stranici.

01.06.2017. 16:02:00
http://metro-portal.hr/harry-potter-kviz-ove-subote-u-metropolisu/105294/