Metro-portal.hr

objavljeno 19.11.2012. 12:56:22
PROGRAM

Hard Place - tjedni program 19. do 24. studenoga

Tjedan pun dobre glazbe i, zašto to ne reći, odlične ponude domaće žestice

Hard Place - tjedni program
Hard Place - tjedni program (Hard Place)

19.11.2012. - ponedjeljak

DOKTOR VAM PREPORUČA - METALLICA + Nagradna igra & Žuja party

Kirk Hammet iz Metallice danas slavi svoj 50-ti rođendan i kako ga je naš dragi Doktor svojevremeno (dok su još svirali zajedno - vidi sliku) izlječio od teške depresije i alkoholizma tako ga se za svoj okrugli rođendan sjetio i javio da naprave jedan party u Hard Placeu. Doktor se, nakon kratke konzultacije sa primarijus Stankom, odlučio da ukažu na to kako Vas jeftina piva može dovesti u veselje umjesto depresije, te je tako odlučio da vel'ko Ožujsko pivo bude 10 kuna i da svi koji popiju isto dobiju kupon za sudjelovanje u nagradnoj igri. Kirk za svoj rođendan prima poklone, a Maldoror dućan iz Lopašićeve 3 odlučio je pobjednika nagradne igre nagraditi sa prigodnim Metallica poklonom iz njihovog velikog izbora metal memorabilija. Dakle proslavite Hammetov rođendan u Hard Placeu uz gomilu glasne glazbe, video projekcije i hladne pive.

20.11.2012. - utoROCK

BLUES UTOROCK - BEN DOVER, PEARLS & blues rock session

Nakon što nas je prošli utorak "razvalio" legendarni Watermelon Slim na ekskluzivnom koncertu u HardPlaceu, vraćamo se našem dobrom starom Blues Utorocku. Uz domaćine, Ben Dover band, po prvi puta nam sviraju Pearls, iliti Perle iz Solina. zanimljivo je da su to inače klapski pjevači koji sviraju blues i rock! Eto da i to čujemo i vidimo, a nakon toga otvoren je poziv svm glazbenicima (i onima koji se tako osjećaju) da se pridruže sessionu i naravno poziv svim ljubiteljima dobre glazbe da nam se pridruže i ovaj utoRock u Hard Placeu.

21.11.2012. - srijeda

LIJENA SRIJEDA - PRETTY WAITRESS & JUKEBOX NIGHTS

Ove srijede nema banda! Ali zato je tu naš jukebox pun dobre glazbe i prilika da bolje upoznate našu novu konobaricu Jelenu. Ko pogodi koliko ima pierceva dobije free pivu:), a ako još u jukeboxu birate glazbu koju ona voli večer može biti baš zabavna u Hard Place-u. U svakom slučaju lijena srijeda Vas čeka od 20 do 02 u Šubićevoj 55.

22.11.2012. - četvrtak

QUEEN REAL TRIBUTE & Medica party

Prošla je godina dana od prvog gostovanja QUEEN REAL TRIBUTE banda u Hard Placeu i mi ćemo ponovo obilježiti godišnjicu smrti legendarnog i neponovljivog Freddie Mercuryja. Prošle godine fenomenalni QUEEN REAL TRIBUTE band iz Beograda su napravili pravu ludnicu u našem "biggest little rock clubu" i tražila se ulaznica više, a ako znamo da su prije par godina rasprodali Boogaloo onda vam je jasno o kakvoj se ekskluzivi radi! Band nam je prošli put predstavio svog novog, i nećete vjerovati, još boljeg pjevača koji fenomenalno skida Freddija (prepoznaj na slici koji je pravi:))i koji će nas i ovaj put provesti kroz sve faze megauspješne karijere jednog od najvećih rock bandova svih vremena - QUEEN! Ulaz na ovu "veselu obljetnicu smrti" (jer smo sigurni da bi i Freddie želio da se tako slavi njegov život) koštat će vas 30 kuna (20 za članove udruge Dobri duh rock'n'rolla). Uz fenomenalan koncert očekuje vas i Medica party! Ne propustite

23.11.2012. - petak

ROCKABILLY PARTY - THE NIGHT STOPMERS & D.J. PAŠLA & Vodka party

Nakon što su ljetos na našem acoustic stageu napravili ad hoc band od poznatih zagrebačkih rockabilly glazbenika (Gogo Margeta, Marko Tizaj i Vedran Žanko) i nakon fenomenalnereakcije publike odlučili su se pretvoriti to u jedan stalni band pod nazivom THE NIGHT STOMPERS. Kako je za očekivati od ovakvih vrhunskih glazbenika svirka je sjajna, a repertoar je nešto drugačiji nego što to rade u svojim matičnim bandovima - radi se o zvuku 50-tih sa naznakom na stari blues, rhythm'n'blues i iskonski rock'n'roll. Da bi zabava bila potpuna glazbu će vam birati D.J. Pašla i to garantira da ćemo se do jutra osjećati kao u 50tim i 60tim godinama prošlog stoljeća. Happy Happy Hour Hour Vas očekuje od 20 do 22 sata kada su sve pive jeftinije 2 kune, a Vodka je 5 kuna cijelu noć !!! Definitivno najbolja zabava u gradu ovog vikenda uz još jedan u nizu rockabilly partyja u Hard Placeu. Upad je free.

24.11.2012. - subota

BAD MUSHROOMS & Pelin party

Ove subote nakon dugo vremena u Hard Place se vraćaju izvrsni Bad Mushrooms. Bad Mushrooms su mladi band koji kao da je „ispao" iz 70-tih godina prošlog stoljeća. Osim što sviraju takvu glazbu, tako i izgledaju. Njihov repertoar ide od Led Zeppelin i Deep Purple do Uriah Heep i Whitesnake. Sjajna izvedba ove petorke koju ne viđamo tako često u Zagrebu zasigurno će Vam popraviti subotnju zabavu. Ako dodamo da je Pelin cijelu noć 5 kuna, a da Vas od 20 do 22 sata sve pive koštaju 2 kune manje, a upad samo 15 kuna, ne vidimo razloga da nam se ne pridružite od 20 sati u Šubićevoj 55.


19.11.2012. 12:56:22
http://metro-portal.hr/hard-place-tjedni-program-19-do-24-studenoga/74960/