Metro-portal.hr

objavljeno 03.04.2016. 18:05:00
SAZNAJEMO

Happy Vet - pravo mjesto za vaše kućne ljubimce

Odlazak veterinaru našim je kućnim ljubimcima traumatičan kao i odlazak liječniku vlasnicima, pa stoga pokušavamo uvijek odabrati najbolje

Happy Vet - veterinarska ambulanta za sve
Happy Vet - veterinarska ambulanta za sve (Happy Vet)

Happy Vet je veterinarska ambulanta zadovoljnih vlasnika i ljubimaca, jedini je zaključak koji možete donijeti već nakon prvog posjeta. Odlazak veterinaru našim je kućnim ljubimcima traumatičan kao i odlazak liječniku vlasnicima, pa stoga pokušavamo uvijek odabrati najbolje.

Ako tražite mjesto na kojem će se vaš ljubimac osjećati ugodno i zaštićeno, a da pritom dobije i vrhunsku uslugu, nema potrebe da tražite dalje - Happy Vet ima sve!

Od pregleda, dijagnostike, preventivnih zahvata sve do operativnih zahvata, porodništva i stomatologije, vrhunski stručnjaci Happy Veta napravit će sve kako bi vašeg kućnog ljubimca u najkraćem mogućem roku izliječili i vratili mu živost i veselje.

Uz to, u Happy Vetu prvi su u Hrvatskoj uveli terapije K laserom, najnoviji način tretiranja bolesti i ozljeda kućnih ljubimaca.

Iskustvo terapije K.laserom je vrlo ugodno za vaše ljubimce, nema sedacije poboljšanje često vidi već nakon prvog posjeta. Kod većine pacijenata potrebno je nekoliko tretmana (3-8) Potreban je plan liječenja kako bi učinak bio najdjelotvorniji. Tretmani se razlikuju po dužini, ali većina bolnih točaka zahtijevaju 2-8 minuta tretmana, sve ovisi o površini koja se tretira.

Za kronične bolesti, tretmani se obično daju dva puta tjedno u početnom periodu (3 tjedna), te slijedećih 6 tjedana, jednom tjedno. Za akutne bolesti, tretmani mogu biti svakodnevno a broj tretmana ovisi o površini kao i bolesti koja se tretira.

Ukratko, mi smo isprobali, više smo nego zadovoljni i pišemo iz vlastitog iskustva, pa vam možemo reći samo:

Happy Vet
Bolnička 63
10000 Zagreb
Telefon: 01/3483-600
Email: info@happyvet.hr
Web: www.happyvet.hr

Dežurni veterinar 0-24: 095/3843 600

03.04.2016. 18:05:00
http://metro-portal.hr/happy-vet-pravo-mjesto-za-vase-kucne-ljubimce/97349/