Metro-portal.hr

objavljeno 29.12.2009. 08:17:27
ZIMSKI UVJETI NA SNAZI

HAK: Ceste su mokre i skliske, magla u Slavoniji

Večeras od 22 sata do 2 sata ujutro zbog radova u južnoj cijevi tunela Sleme bit će zatvorena dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštrovica i Delnice u smjeru Zagreba

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Željko Šop/Cropix)
U većem dijelu zemlje ceste su mokre i skliske, a magla smanjuje vidljivost u Slavoniji, Gorskom kotaru, Istri i na sjeverozapadu Hrvatske, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

HAK posebno upozorava na maglu na autocestama: A 1 između Zagreba i Karlovca, na A 2 Zagreb -Macelj od Zaboka do Zaprešića, na A 3 Bregana-Lipovac između Novske i Nove Gradiške, na A 6 Rijeka -Zagreb između Oštrovice i tunela Tuhobića i na cijeloj autocesti A 4 Zagreb -Varaždin.

Zbog zimskih je uvjeta zabranjen promet kamionima s prikolicama i tegljačima s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu u Lici na državnoj cesti D 42 Saborsko-Poljanak-Selište.

Večeras od 22 sata do 2 sata ujutro zbog radova u južnoj cijevi tunela Sleme bit će zatvorena dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Oštrovica i Delnice u smjeru Zagreba. Obilazak je "starom cestom" Oštrovica-Gornje Jelenje-Delnice.

Na graničnimm prijelazima promet je rijedak. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

29.12.2009. 08:17:27
http://metro-portal.hr/hak-ceste-su-mokre-i-skliske-magla-u-slavoniji/29546/