Metro-portal.hr

objavljeno 29.04.2010. 12:24:55
DERBI NA MAKSIMIRU

Hajduk protiv Dinama s najjačim sastavom

Igrači Hajduka su uoči finalne utakmice hrvatskog kupa protiv Šibenika "i fizički i psihički pod pritiskom"

(Jakov Prkić/CROPIX)

Trener splitskog Hajduka Stanko Poklepović je izjavio kako će njegova momčad u subotnju prvenstvenu utakmicu protiv Dinama na Maksimiru ući ozbiljno te da će Hajduk u tom meču nastojati igrati u najjačem sastavu, kako bi se što je moguće bolje pripremila za uzvratnu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa protiv Šibenika koja se igra 5. svibnja na Šubićevcu.

"Utakmica između Hajduka i Dinama je meč vrlo visokog naboja, a mi smo spremni uči u taj dvoboj civilizirano i želim da rivalstvo dvaju momčadi ostane viteško", rekao je Poklepović danas na konferenciji za novinare.

Po Poklepovićevim riječima Hajduk će u utakmicu protiv Dinama ući ozbiljno i u najjačem sastavu jer je taj dvoboj za Splićane od iznimne važnosti uoči uzvrata finala Hrvatskog nogometnog kupa protiv Šibenika. U prvoj finalnoj kup utakmici Hajduk je na Poljudu pobijedio Šibenčane rezultatom 2:1.

"Želimo osvojiti trofej Hrvatskog nogometnog kupa i uzvrat protiv Šibenika za nas je povijesna utakmica", istaknuo je Poklepović i dodao da su igrači Hajduka uoči predstojeće prvenstvene utakmice protiv Dinama i uzvratne finalne utakmice hrvatskog kupa protiv Šibenika "i fizički i psihički pod pritiskom".

No, dodao je kako je njegov prethodnik na klupi Hajduka talijanski trener Edoardo Reja obavio fantastične pripreme s momčadi te su igrači spremni izdržati pritisak.

Na novinarski upit želi li ostati trener Hajduka i iduće sezone Poklepović je odgovorio potvrdno.(hina/metro-portal)

29.04.2010. 12:24:55
http://metro-portal.hr/hajduk-protiv-dinama-s-najjacim-sastavom/38934/