Metro-portal.hr

objavljeno 08.05.2008. 23:40:49

Hajduk će pokušati spasiti 14.500 navijača

Završena je akcija učlanjivanja u Hajduk radi kupnje dionica

Još se samo najvjerniji navijači nadaju boljoj budućnosti kluba
Još se samo najvjerniji navijači nadaju boljoj budućnosti kluba

Utakmica protiv Dinama jasno je pokazala da Hajduk mora u totalni remont. Jarnijeve trupe osramotile su se u Maksimiru i potvrdile da im je najveći problem - nedostatak kvalitete.

Jasno je kao dan da Hajduk bez Andrića i Cernata ne može biti ravnopravan suparnik i slabijim momčadima od Dinama, tako da će se preko ljeta opet puno toga morati mijenjati. Kraj sezone je zapravo najbolja vijest za ‘bijele’, jer svi s nestrpljenjem očekuju kako će završiti pretvorba kluba.

Povlaštena kupnja dionica

Prvi je dio priče oko pretvorbe završen u srijedu, a glavna je vijest da Hajduk danas broji 14.500 članova! Službena je to brojka koja će na Poljudu biti objavljena danas, a rezultat je velike akcije učlanjenja u Hajduk s ciljem povlaštene kupnje dionica budućeg sportskog dioničkog društva.

Prijetnje VarvodićimaKaos u Hajduku kulminirao je objavom da se treneru vratara Hajduka, Zoranu Varvodiću, prijeti smrću. Zna se i zašto - prijetnje preko mobitela su krenule od trenutka kada je njegov sin Miro stao na vrata. 

- Završavamo prebrojavanje, no sigurno je da imamo nešto više od 10 tisuća članova, kojima treba pridodati oko 4500 koje je prikupila Torcida - potvrdio je potpredsjednik Skupštine ‘bijelih’ Mirko Klarić.

Čeka se elaborat

Jasno, članom Hajduka se za 60 kuna godišnje može postati i ubuduće, no svi oni koji su se učlanili do jučer moći će kupiti dionice Hajduka već u drugom krugu preoblikovanja.

Na kraju je ispalo puno bolje nego što se očekivalo. Naravno, nije ispunjena Klarićeva procjena da će se u Hajduk učlaniti 20.000 navijača, ali s obzirom na  slabašnu promidžbu akcije i ova je brojka od 14.500 sasvim solidna. Sada se čeka elaborat... (METRO/GD) 

08.05.2008. 23:40:49
http://metro-portal.hr/hajduk-ce-pokusati-spasiti-14-500-navijaca/6932/