Metro-portal.hr

objavljeno 15.03.2011. 22:44:14
TEORIJE

HAARP odgovoran za potres i tsunami?

HAARP, po nekima Teslino oružje, proradio je u ponoć 9. ožujka nakon više od tjedan dana neaktivnosti i počeo snažno emitirati elektromagnetske valove

HAARP (Teslino oružje) na Aljasci
HAARP (Teslino oružje) na Aljasci (Wikipedia)

Tek što je tsunami preplavio japanske obale, teoretičari zavjera već su krenuli s pričom da je famozni HAARP, kojeg neki zovu i Teslino oružje, odgovoran i za ovu nesreću, nakon što je optužen i za nedaće u Australiji s poplavama i ciklonom, a i prošlogodišnja drama s islandskim vulkanom pripisana je HAARPu.

Benjamin Fulford dao je Projektu Camelot intervju još prošle godine, tvrdeći da će Japan biti uništen jer ne želi predati vlast u ruke nevidljive vlade koja želi pokoriti svijet. Japanci su oduvijek bili ponosan i pomalo tvrdoglav narod, tako da je teško i pomisliti da bi mogli nekome predati svoju zemlju.

Stoga, tvrde teoretičari zavjera, Japancima prijete već zadnje četiri godine, a probni potres dogodio se 2007 godine u Niigati, također u blizini nuklearke. Ipak, taj je bio značajno manjeg intenziteta i štete nisu bile velike, no nakon toga u nekoliko je navrata nebo nad Japanom bilo prekriveno oblacima koji su, najblaže rečeno, čudnog izgleda:

Ili, recimo, ovakvih:

Kako Japanci i dalje nisu popuštali, kaže teorija, odlučeno je da se ugrozi cjelokupno gospodarstvo i to na najjednostavniji način - velikom prirodnom katastrofom, koja neće izgledati čudno (jer, Japan se trese svakog sata), a tsunami i problemi s nuklearkama su, izgleda, bonus.

Evo što kaže Fulford, uz prilično zanimljive snimke neba nad Japanom nekoliko sati prije potresa i tsunamija:

Kao i uvijek, čitateljima ćemo prepustiti da sami zaključe o čemu se ovdje radi. Službene stranice HAARPa su ovdje (kao dio službenih stranica Sveučilišta Aljaska), a Wikipedia o HAARPu također ima stranicu.

15.03.2011. 22:44:14
http://metro-portal.hr/haarp-odgovoran-za-potres-i-tsunami/56543/