Metro-portal.hr

objavljeno 27.02.2014. 10:21:00
FASHION WEEK

H&M Studio donosi opuštenu eleganciju u Pariz za jesen 2014

Duhom kolekcije dominirala je kombinacija muškog i ženskog s uskim haljinama i drapiranim topićima koji se nose ispod muških blejzera, motorističkih i pilotskih jakni

Jessica Alba i Solange Knowles
Jessica Alba i Solange Knowles (H&M)

Prošle je večeri H&M Studio, novi naziv za H&M-ovu sezonsku kolekciju ključnih odjevnih predmeta, predstavio svoju modnu reviju za jesen 2014. za vrijeme pariškog tjedna mode.

Revija je održana u Grand Palais-u pred 600 gostiju, uključujući Miranda Kerr, Jessica Alba i Solange Knowles, a modeli kao što su Andreeea, Joan Smalls, Izabel Goulart i Saskia nosili su odjevne kombinacije sezone, opušteni stav 21. stoljeća koji kombinira ženske i muške značajke.

Kolekcija će biti dostupna u oko 250 trgovina diljem svijeta, kao i online od 4. rujna 2014.

Duhom kolekcije dominirala je kombinacija muškog i ženskog s uskim haljinama i drapiranim topićima koji se nose ispod muških blejzera, motorističkih i pilotskih jakni. Materijali su uključivali svileni krep, svileni saten, fini kašmir i baršun. Kaputi od umjetnog krzna dodanih tekstura u kolažu te detalji sa šljokicama  i vezom s kamenčićima.

Za potrebe modne revije Grand Palais pretvoren je u apstraktni gradski pejzaž s arhitektonskim grafičkim linijama i plakatima koji su definirali prostor. Na početku prostora nalazila se pozornica na kojoj je HollySiz nastupala uživo tijekom modne revije.

U međuvremenu je globalna publika na hm.com imala ekskluzivan pristup događaju u društvu televizijske stručnjakinje za francusku modu gđice. Agnès. Prije nego što je započeo prijenos uživo gđica. Agnès uživo je čavrljala s poznatim osobama i VIP gostima te je odvela kamere iza pozornice i tako globalnoj publici osigurala pravi doživljaj iz prvih redova.

H&M Studio novi je naziv za H&M-ovu ključnu kolekciju sezonske mode. Uz podršku posvećenog tima dizajnera svaka sezona kolekcije H&M Studio ponudit će količinski ograničenu kolekciju najatraktivnijih odjevnih kombinacija i istaknutih odjevnih predmeta.

„Oduševila me kombinacija muških i ženskih elemenata u jesenskoj kolekciji H&M Studio. Uske haljine i drapirani topovi te novi neophodni artikli, a posebno u kombinaciji s blejzerima ili motorističkim jaknama. Uhvatili smo pariški duh i prenijeli ga u H&M svijet," kaže Ann-Sofie Johansson, Head of Design u odjelu New Development.

„Baš je dobro biti u H&M Studiu u Parizu i vidjeti ovu limitiranu kolekciju. H&M je tako divan brand - pristupačan, nosiv i jako modno osviješten", izjavila je Miranda Kerr.

„Volim H&M - jako je uzbudljivo biti dio ovoga, odlična zabava. Način na koji se je odijevam je da zajedno kombiniram različite stvari i volim kupovati u H&M - u, uvijek pronađem nešto novo", izjavila je Jessica Alba

Galeriju fotografija s revije pogledajte OVDJE

27.02.2014. 10:21:00
http://metro-portal.hr/h-and-m-studio-donosi-opustenu-eleganciju-u-pariz-za-jesen-2014/83518/