Metro-portal.hr

objavljeno 24.07.2011. 20:41:53
NESREĆA NA A3

Gužve i pojačan promet na autocestama

Zbog mokrih i skliskih kolnika vozači se upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila

Fotografija vijesti

Između Ivanić Grada i Križa autoceste A3 u smjeru Zagreba zbog prometne nesreće na 68. kilometru stvaraju se povremene kolone, javlja HAK.

Pojačan je promet na Krčkom mostu, autocesti A 1 u oba smjera, A 2 Zagreb-Macelj u smjeru graničnog prijelaza Macelja i A 3 Bregana-Lipovac u smjeru Zagreba. Kod naplatnih postaja Trakošćan, na autocesti A 2 Zagreb-Macelj, u smjeru graničnog prijelaza Macelj kolona vozila duga je oko dva kilometra. Kod Lučkog čekanja nema.

Zbog mokrih i skliskih kolnika vozači se upozoravaju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan je izlazak osobnih vozila na graničnim prijelazima Macelj i Kaštel na kojima se čeka oko sati i po1, odnosno pola sata. Oko 20 minuta čeka se na ulazak na prijelazima u Slavonskom Brodu i Staroj Gradiški. Na dubrovačkom je području pojačan promet na prijelazima Gornji Brgat i Karasovići. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

24.07.2011. 20:41:53
http://metro-portal.hr/guzve-i-pojacan-promet-na-autocestama/61636/