Metro-portal.hr

objavljeno 02.11.2010. 19:50:00
DOWN UNDER

Grupni seks jednako je privlačan i ženama i muškarcima

U Australiji su žene u 46 posto slučajeva incijatorice "grupnjaka"; one su jednako oduševljene tom idejom kao i njihovi partneri

Seks utroje i dalje je najpopularniji
Seks utroje i dalje je najpopularniji (Shutterstock)

U istraživanju najveće australske internet stranice za spojeve RedHotPie.com.au sudjelovalo je 8.700 članova koji su bili sudionici u grupnom seksu. Oko 40 posto ispitanika je odgovorilo da je u grupnom seksu, u kojem su oni sudjelovali, bio jednak broj muškaraca i žena, 30 posto ih je sudjelovalo u grupnom seksu u kojem su prevladavali muškarci dok su u ostatku prednjačile žene. Najčešći je seks u troje dok je jedna trećina ispitanika priznala da je u grupnom seksu u kojem su sudjelovali bilo pet ili više osoba. Grupni seks češći je među parovima koji to čine kako bi osvježili i začinili seksualnost u svojim dugogodišnjim vezama.

Grupni seks omiljen i među ženama

Zanimljivo je i to da su grupni seks u istoj mjeri predlagali i muškarci i žene. Među inicijatorima grupnog seksa u 46 posto slučajeva su to bile žene. Geoff Barker, stručnjak za ljubavne odnose, rekao je da su Australke jednako slobodoumne kao i muškarci jer su grupnim seksom jednako oduševljene kao i njihovi partneri. Izgleda da na drugoj strani svijeta više nije kao što je bilo!

Međutim, postavlja se pitanje vrijede li dobiveni podatci i za ostatak svijeta, naročito zapadnog. Bilo kako bilo, ako ste zainteresirani za "grupnjak", Australija je onda pravo mjesto za vas.

Izvor: Intimatemedicine.com.hr

02.11.2010. 19:50:00
http://metro-portal.hr/grupni-seks-jednako-je-privlacan-i-zenama-i-muskarcima/50616/