Metro-portal.hr

objavljeno 21.10.2010. 08:30:01
NEDJELJA

Grga Čvarak i Boje duge u Dječjem kazalištu Dubrava

Dječje kazalište Dubrava ponovno organizira dvije predstave nedjeljom, za one najmlađe i za nešto starije - OSVOJITE ULAZNICE

Grga Čvarak
Grga Čvarak (DKD)

U nedjelju, 24. listopada u Dječjem kazalištu Dubrava, u 11 sati možete pogledati predstavu namijenjenu najmlađima (0-6 godina) pod nazivom Boje duge. U 18 sati istoga dana možete pogledati predstavu Grga Čvarak.

Osvojite ulaznice za predstavu Boje duge!

Predstavu Boje duge već smo predstavili u prethodnoj najavi, a ove nedjelje na programu je i predstava Grga Čvarak, za uzraste od 4-12 godina. Dramski tekst je igran prema motivima iz pjesme Grga Čvarak, Ratka Zvrka.

O predstavi:

„Što je takav? Tko bi znao? Čas je dobar, čas je zao..." pisao je Ratko Zvrko o neobičnom dječaku Grgi Čvarku. Naša predstava pokušava odgovoriti upravo na to pitanje, te pretvara Grgu Čvarka u začitanog, nestašnog dječaka koji odbačen od druge djece vrijeme provodi zadubljen u knjige i stripove. Jednog dana, uživljen u novu knjigu, Grga realnost zamijeni maštom, a igralište na koje svakodnevno odlazi, svijetom prepunim iznenađenja.

Osvojite ulaznice za predstavu Grga Čvarak!

Pred njim se rastvara tajanstveni život izmaštanih stanovnika igrališta koji Grgu pretvaraju u pravog junaka. Njihovo je carstvo u velikoj opasnosti, prijeti mu uništenje i jedino ga Grga uz pomoć svoje družine može spasiti. Tajna karta vodi ih na uzbudljiv i opasan put, a na kraju puta čeka ih oštrozubo čudovište koje se sprema pojesti u dva zalogaja igralište i na njegovom mjestu izgraditi veliku, betonsku zgradu. Hoće li ga Grga u tome uspjeti spriječiti, provjerite sami.

Blagajna je otvorena 1 sat prije početka predstave. 

21.10.2010. 08:30:01
http://metro-portal.hr/grga-cvarak-i-boje-duge-ove-nedjelje-u-djecjem-kazalistu-dubrava/50055/