Metro-portal.hr

objavljeno 02.04.2013. 18:53:00
SPEKTAKL

Gregoriani najavili druženje s fanovima u Domu sportova

Članovi Gregoriana danas su najavili i potpisivanje albuma te druženje s poklonicima originalnog zvuka Gregoriana.

Sjajan show na turneji
Sjajan show na turneji (Arhiva)

„Zagrebački je koncert zapravo velika promocija našeg novog albuma i veselilo bi nas da se podružimo s našim fanovima odmah nakon koncerta," najavilI su dan prije dolaska u Zagreb zajednički Amelia Brightman i dečki iz zbora Gregorian koji večeras nastupaju u Beogradu.

Album Epic Chants moći će se kupiti isključivo na koncertima 3. travnja u Zagrebu, 4. travnja u Splitu i 5. travnja u Varaždinu, a album donosi obrade songova iz filmskih blockbustera!

Frank Peterson, producent koji je stvorio Enigmu i Gregoriane, iza sebe ima mnoge međunarodne uspješnice, zlatne i platinaste ploče, a dvanaesti studijski album Epic Chants najavljuje njegov novi koncept tematskih albuma Gregoriana koje fanovi mogu očekivati tijekom sljedeće dvije godine. Album Gregoriana Epic Chants pripreman je u cijelosti u Petersonovom studiju Nemo u Hamburgu, a vokali su, baš kao i na svim prethodnim albumima, snimani u jednoj staroj crkvi u Londonu kako bi se usavršio zvuk gregorijanskog pjevanja.

Četrnaest hitova i obrada velikih filmskih hitova iz „Titanica", „James Bond", „Notting Hill", filmova „Gladijator", „Batman Forever", „Gospodar prstenova" i mnoge druge glazbene poslastice, objedinjene su na albumu Epic Chants koji je već napravio pravi boom u Europi.

Što je sljedeće na redu, nakon obrade filmskih tema, Frank Peterson ne želi otkriti, ali već je najavio da će se početkom sljedeće godine Gregorian predstaviti novim tematskim albumom i ponovno iznenaditi svoju vjernu publiku.

 

Ne propustite svjetsku turneju Gregoriana Epic Chants World Tour 2013!

02.04.2013. 18:53:00
http://metro-portal.hr/gregoriani-najavili-druzenje-s-fanovima-u-domu-sportova/77376/