Metro-portal.hr

objavljeno 12.02.2008. 00:22:00

Grant bi se ženio Jemimom

I dalje tiha patnja
I dalje tiha patnja (AFP)

Hugh Grant, 47-godišnji britanski glumac, očajan je u želji da ponovno osvoji bivšu djevojku Jemimu Khan. Odlučio je da više ne želi biti samac, te da želi ostatak svog života provesti s damom s kojom je ljubavnu vezu završio još prošle godine, prenosi portal Net.hr.

- Hugh priznaje da je zaista zabrljao stvar kada je Jemima u pitanju. Mjesecima žali zbog toga. Dok su bili zajedno nije još želio stabilnu vezu i brak, ali sada je siguran da baš to želi i to ni manje ni više nego s Jemimom. Ona se trenutačno zabavlja, no mislim da ni ona njega nije preboljela. Jemima se želi udati i smiriti - ispričao je jedan Hughov prijatelj nekim britanskim medijima.

Posljednjih se dana šire glasine da su glumac i engleska ljepotica pakistanskog porijekla Jemima opet zajedno. Naime, prošli su se tjedan sreli u Parizu, no glumčev prijatelj tvrdi da je susret bio slučajan.

- Jemima je bila u Parizu zbog posla, a Hugh se susreo s francuskim redateljem. Našli su se, ali je Jemima tražila da ostane u svom hotelu - kazao je Grantov prijatelj.

Par se ponovno sreo na nedavnoj dodjeli filmske nagrade Bafta u Londonu. Jemima, navodno, još uvijek ljubuje s biznismenom Benom Elliotom. 

Piše: METRO
12.02.2008. 00:22:00
http://metro-portal.hr/grant-bi-se-zenio-jemimom/2781/