Metro-portal.hr

objavljeno 29.01.2014. 15:02:42
SPEKTAKL

Gospodari plesa ponovno u Hrvatskoj

S novom europskom turnejom u sklopu koje će posjetiti 22 destinacije, pred svojim vjernim hrvatskim fanovima nastupiti će u čak tri hrvatska grada

Michael Flatley dovodi Lord Of The Dance
Michael Flatley dovodi Lord Of The Dance (LOTD)

Najpoznatiji irski step plesači, Lord Of The Dance, ponovno će zagospodariti hrvatskim plesnim podijem. S novom europskom turnejom u sklopu koje će posjetiti 22 destinacije, pred svojim vjernim hrvatskim fanovima nastupiti će u čak tri hrvatska grada.

U Varaždinu nastupaju 22. ožujka u Areni, već sljedeći dan dolaze u Zagreb gdje imaju čak dva nastupa u dva dana, 21. I 22. ožujka u košarkaškom centru Dražen Petrović. Hrvatsku turneju završavaju spektaklom u Rijeci, 23. ožujka u sportskom centru Zamet.

Ulaznice za ovaj plesni spektakl u prodaji su putem sistema Eventim te na svim prodajnim mjestima Tiska i Tisak Media Centra, a nastupi počinju u 20 sati.

Cijene ulaznica:

VARAŽDIN: od 170 do 220 kn

ZAGREB: od 220 do 350 kn (VIP)

RIJEKA: od 180 kn do 250 kn

Michael Flatley, autor i direktor ovog međunarodno nagrađivanog plesnog fenomena, dokazao je kroz svoju viziju da srce i razum, ujedinjeni kroz muziku i ples, brišu sve tradicionalne granice. ''Lord of the dance'' neprekidno ruši sve rekorde u prodaji ulaznica širom svijeta, ostavljajući publiku bez daha, željnu još malo čarolije. Plesom, kao univerzalnim jezikom, Flatley prenosi čaroliju i ritam koji će svakoga oduševiti i podignuti na noge.

Tvorac ove svjetski poznate plesne trupe, poznati je irski plesač i koreograf koji svoji uspjeh duguje svojoj pokojnoj baki za koju uvijek ostavlja jednu stolicu praznu u gledalištu na svim svojim nastupima.

Njegova vizija je u samim počecima karijere imala mnoga spoticanja no Michael uvijek voli istaknuti da je svaka prepreka zapravo prilika za novi početak. 'Kada sam imao 6 godina, stalno sam upadao u nevolje zbog sanjarenja. Danas živim upravo taj san'.

Najbolji plesni šou na svijetu do sada je oborio više svjetskih rekorda - Flatley je u Guinnessovoj knjizi rekorda zabilježen kao čovjek s najbržim nogama na svijetu, s nezamislivih 28 udaraca u sekundi, a vlastiti rekord je skinuo postignuvši 35 udaraca u sekundi; šou se izvodio čak 21 puta uzastopno u Wembley Areni u Londonu; u samo 10 dana prodano je 250.000 ulaznica za turneju u Australiji.

Ovi savršeno istrenirani plesači i rekorderi u brzini stepanja, na ovoj turneji donose novu, nikada viđenu koreografiju.

Upravo zbog toga, kao i činjenice da i u Hrvatskoj imaju već godinama svoje obožavatelje, ova najveća irska plesna senzacija "LORD OF THE DANCE" dolazi na mini turneju po Hrvatskoj, u već provjerenu zemlju ljubitelja plesnih koraka.

Ne propustite ovaj plesno scenski spektakl i dozvolite da

Lord Of The Dance zagospodare Vašim tijelom i dušom.

http://www.michaelflatley.com/home/

http://www.lordofthedance.com/#/abouttheshow/the_story/

https://www.facebook.com/MichaelFlatleysLordoftheDance

29.01.2014. 15:02:42
http://metro-portal.hr/gospodari-plesa-ponovno-u-hrvatskoj/82967/