Metro-portal.hr

objavljeno 28.08.2020. 10:01:00

Goodyear ulazi u svijet luksuznih satova

Ekskluzivna kolekcija luksuznih satova zanimljiva je prekretnica u Goodyearovoj bogatoj natjecateljskoj povijesti prožetoj brojnim uspjesima

Goodyear satovi
Goodyear satovi (Arhiva)

Nakon uspješnoga povratka u međunarodnu natjecateljsku arenu i ulaska u e-sport Goodyear sada prodire i u svijet luksuznih satova. Prigodom nedavnoga sklapanja ugovora o suradnji s ekipom Algarve Pro Racing potpisan je i licencijski ugovor s tvrtkom B.R.M. Chronographes.

U sklopu novonastaloga partnerstva francuski proizvođač elitnih satova kreirao je ekskluzivnu kolekciju u ograničenom izdanju koja odražava Goodyearov pobjednički karakter i njegovu neograničenu predanost motosportu.

Ekskluzivna kolekcija luksuznih satova zanimljiva je prekretnica u Goodyearovoj bogatoj natjecateljskoj povijesti prožetoj brojnim uspjesima. Upravo je ona imala najvažniju ulogu u oblikovanju satova; naime, njihov dizajn nadahnula je inačica Goodyearova retro oslikavanja vozila na natjecanjima. To će oslikavanje istodobno krasiti i trkačka vozila Algarve Pro Racing na utrkama europske serije Le Mans u sezoni 2020.

Satovi se odlikuju izuzetno izdržljivim kućištem od nehrđajućeg čelika koji stilski dopunjuje remen s dvostrukim bijelim šavom.

Goodyearov logotip elegantno je smješten na bijeli brojčanik s crnim kazaljkama, a krasi ga i krunica koja svojim oblikom podsjeća na Goodyearovu gumu. Dodatni element koji je nadahnut svijetom motosporta staklena je stražnja strana kroz koju se može vidjeti rad mehanizma, a čitav izgled zaokružuje kronograf s crnim tahimetrom i bijelim kazaljkama.

Ekskluzivna kolekcija u ograničenoj seriji koju osim dviju inačica ručnih satova dopunjuje i stolni sat od rujna će biti dostupna na odabranim prodajnim mjestima i internetu

28.08.2020. 10:01:00
http://metro-portal.hr/goodyear-ulazi-u-svijet-luksuznih-satova/127140/