Metro-portal.hr

objavljeno 26.09.2019. 12:01:00
SAZNAJEMO

Goodyear obogatio svoju ponudu zimskih guma novom serijom UltraGrip

Goodyear je prije predstojeće zime dodatno upotpunio svoju ponudu zimskih guma iz obitelji UltraGrip

Odlične gume!
Odlične gume! (Goodyear)

Goodyear predstavlja cjelovitu nadogradnju asortimana svojih višestruko nagrađivanih zimskih guma UltraGrip. Novu seriju guma namijenjenih za vrlo izdržljive i gradske automobile te gospodarska vozila karakterizira još učinkovitije kočenje i još bolje prianjanje, čime te gume vozačima osiguravaju vrhunsku zimsku izdržljivost.

Goodyear je prije predstojeće zime dodatno upotpunio svoju ponudu zimskih guma iz obitelji UltraGrip. Upotrebom naprednih tehnologija gume UltraGrip Performance+, UltraGrip 9+ i UltraGrip Cargo osiguravaju povećanu izdržljivost i u teškim zimskim uvjetima.

Zahvaljujući dvjema ključnim tehnologijama, guma UltraGrip Performance+ za automobile visokih performansi odlikuje se povećanom izdržljivošću na mokroj i suhoj površini te u zimskim uvjetima. Tehnologija Traction Protect uključuje posve novu smolu koja poboljšava sposobnost prilagodbe gume podlozi, čime se sile kočenja učinkovitije pretvaraju u prianjanje. Potonje na snijegu i ledu dodatno poboljšava i tehnologija Winter Grip, koja novom mješavinom omogućuje gumi veću elastičnost na niskim temperaturama.

Tehnologijom Winter Grip ponosi se i guma UltraGrip 9+, koja vozačima manjih gradskih automobila u teškim zimskim prilikama osigurava izvrsno prianjanje. Guma istodobno omogućuje i brojne prijeđene kilometre jer je od pukotina i kidanja komadića na gruboj podlozi štiti tehnologija Mileage Plus.

Brojna poboljšanja iskusila je i guma UltraGrip Cargo, koja svojim usavršenim dezenom gaznog sloja i poboljšanom gumenom mješavinom vozačima lakih teretnih vozila omogućuje iznimnu kočnu izdržljivost na snijegu. Osiguravanjem brojnih prijeđenih kilometara guma doprinosi i smanjenju troškova vlasništva.

Gume UltraGrip 9+ i UltraGrip Cargo dostupne su u svim dimenzijama, a gumu UltraGrip Performance+ Goodyear će postupno uvoditi na tržište. Više od polovice dimenzija već je na raspolaganju, a preostale dimenzije bit će u potpunosti dostupne do kraja lipnja 2020. 

26.09.2019. 12:01:00
http://metro-portal.hr/goodyear-obogatio-svoju-ponudu-zimskih-guma-novom-serijom-ultragrip/120913/