Metro-portal.hr

objavljeno 23.04.2022. 11:01:00
BRAVO

Goodyear izabran za proizvođača godine

Njemački časopis Auto Bild nagradio je Goodyear nazivom proizvođača godine u segmentu ljetnih guma

Svaka čast!
Svaka čast! (Arhiva)

Vodeći njemački magazin Auto Bild1 u broju objavljenom 13. travnja 2022. dodijelio je Goodyearu laskavi naziv „proizvođač ljetnih guma godine" i zapisao kako najbolje ljetne gume dolaze iz Goodyeara. Time je izrazio priznanje nagrađenim gumama iz ukupne Goodyearove ponude koje na održiv način pružaju dinamičnu vrhunsku izdržljivost.

Ta nagrada prati brojne nedavne pobjede Goodyeara u istoj skupini časopisa i to s gumama Eagle F1 Asymmetric 62, EfficientGrip 2 SUVi EfficientGrip Performance 24. Tom prestižnom nagradom Goodyear je dobio dodatnu potvrdu za inženjerske napore i tehnološka dostignuća u kreiranju serije ljetnih guma koja pokriva različite dijelove tržišta.

Najnoviji je doprinos Goodyearovoj seriji ljetnih guma Eagle F1 Asymmetric 6. To je guma ultravisoke učinkovitosti  (UHP) koja je razvijena sa svrhom da bude spremna na sve uvjete na cesti. Udružuje naime izdržljivost na mokroj i suhoj podlozi te učinkovitost i primjerenost za upotrebu na električnim automobilima.

Časopis Auto Bild već je proglasio Goodyear proizvođačem godine na području cjelogodišnjih guma u protekle dvije godine, a poseban naglasak stavio je na gumu Vector 4Seasons Gen-35.

23.04.2022. 11:01:00
http://metro-portal.hr/goodyear-izabran-za-proizvodjaca-godine/137408/