Metro-portal.hr

objavljeno 03.03.2023. 15:00:00
HAK

Goodyear EfficientGrip Performance 2 najbolje na testu

Hrvatski autoklub (HAK) uvrstio je gumu Goodyear EfficientGrip Performance 2 na prvo mjesto na nedavnome testu ljetnih guma

Ako trebate ljetne gume...
Ako trebate ljetne gume... (Goodyear)

Goodyearova guma osvojila je najbolji plasman na nedavno provedenom HAK-ovom
testu ljetnih guma. Testni vozači opisali su je kao izuzetno uravnoteženu, što znači da guma pruža postojanost i pouzdanost u čitavom spektru uvjeta. Guma Goodyear EfficientGrip Performance 2 dobila je najbolju ocjenu za kriterij istrošenosti gaznog sloja, a svrstala se među najbolje i po performansama.

Ažurirani kriteriji testiranja uključivali su i mjerila zaštite okoliša, što je pridonijelo 30 % konačnoj ocjeni. Preostalih 70 % bila je komponenta sigurnosti.

Guma Goodyear EfficientGrip Performance 2 pruža vozačima veću kilometražu uz visoku razinu performansi, a može se pohvaliti ocjenom A za prijanjanje na mokroj podlozi na europskoj oznaci guma. Guma može prijeći 50 % više kilometara u usporedbi s prethodnicom[ii] i zavidnih 20 % više od najbliže konkurentske gume[iii].

Istodobno, guma se odlikuje Goodyearovim najsuvremenijim tehnologijama za kočenje na mokrim podlogama i stabilnošću na suhim podlogama 

03.03.2023. 15:00:00
http://metro-portal.hr/goodyear-efficientgrip-performance-2-najbolje-na-testu/141368/