Metro-portal.hr

objavljeno 27.04.2013. 03:02:00
NOVOSTI

Goluban pokošen kuburaškim barutom u spotu „Oči moje očice“

Goluban iza sebe ima čak tri Porina. Prvi je osvojio 2009. za najboljeg novog izvođača, te 2010. i 2011. godine za najbolji blues album

Tomislav Goluban i Zdenka Kovačiček u spotu
Tomislav Goluban i Zdenka Kovačiček u spotu (Menart)

Nakon što su krajem prošle godine Tomislav Goluban i Zdenka Kovačiček nagrađeni s Mega Muzika Fender, nagradom za najbolju glazbenu suradnju koja je ostvarena u pjesmi „Oči moje očice", napravljen je i video spot.

U autentičnom prostoru zagorske hiže u Dubravi Zabočkoj, snimljen je prvi dio videospota „Oči moje očicedok je nastavak snimljen na bregu u Kotaricama kraj Zaboka, a uprizoren je dvobojem na kuburaški način. Goluban je stao pred „ženski" nišan i očekivano pao pokošen kuburaškim barutom, a Zdenka ga oplakuje.

Kako sve to izgleda, pogledajte u spotu:

Pjesma „Oči moje očice" objavljena je na Golubanovom 5. studijskom albumu „Med bregi" (Menart/Spona, 2012).

Album „Med bregi" inspiriran je djedom Tomislava Golubana pa je tako u djedovu čast obradio neke od najpoznatijih zagorskih napjeva. Kvaliteta je prepoznata te je album ove godine nominiran za prestižnu nagradu Porin u kategoriji najboljeg blues albuma.

Goluban iza sebe ima čak tri Porina. Prvi je osvojio 2009. za najboljeg novog izvođača, te 2010. i 2011. godine za najbolji blues album.

Sretno i ove godine!

Tomislava Golubana možete pratiti na Facebooku i na www.goluban.com

27.04.2013. 03:02:00
http://metro-portal.hr/goluban-pokosen-kuburaskim-barutom-u-spotu-oci-moje-ocice/77815/