Metro-portal.hr

objavljeno 03.11.2009. 19:41:23
Uhvaćen na djelu

Goli ljubavnik snimljen u bijegu

Golog muškarca koji je pobjegao kroz prozor i popeo se na klima uređaj u želji da izbjegne bijesnog muža svoje ljubavnice, snimio je slučajni prolaznik

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Telegraph)

Izvjesnom Sun Mengu nije bilo nimalo ugodno kada je fotografija na kojoj obnažen balansira na rubu zgrade, objavljena na internetu. Uplašeni 25-godišnjak izjurio je kroz prozor kada je uhvaćen na djelu u stanu svoje ljubavnice u gradu Chengdu, središnja Kina.

"Moja obitelj je osramoćena, a susjedi više ne žele razgovarati sa mnom. Znam da je pogrešno to što sam učinio, no uplašio sam se da će me ubiti", objašnjava Sun te dodaje: "Ljudima je smiješno kako izgledam gol, no moram napomenuti da je tada bio vrlo hladan dan."

Chengdu je glavni grad provincije Sichuan na jugo-zapadu Kine, te ima populaciju od 11 milijuna stanovnika. 2003. kineska vlada je ublažila tradicionalni nadzor privatnih života građana, dozvoljavajući im da se vjenčaju bez dopuštenja šefova. Vlada je objavila tri podeblja dokumenta koji objašnjavaju bračne zakone i kontrolu rasta populacije.

03.11.2009. 19:41:23
http://metro-portal.hr/goli-ljubavnik-snimljen-u-bijegu/25663/