Metro-portal.hr

objavljeno 12.10.2010. 08:03:48
STREAKER

Gol protrčao ispred Obame za milijun dolara

Na Obaminom mitingu u Philadelphiji Juan James Rodriguez je potpuno gol protrčao među okupljenima

Streaker
Streaker (Getty Images)

Juan James Rodriguez, 24-godišnji "streaker" koji je u nedjelju gol protrčao među okupljenima na mitingu američkog predsjednika Baracka Obame u Philadelphiji, mogao bi pokupiti nagradu od milijun dolara, javlja u ponedjeljak američka TV mreža CBS News.

Rodriguez je uhićen zbog golotinje u javnosti na mitingu u Philadelphiji s natpisom "Battlecam" preko prsa. Rodriguez je navodno izveo "streak" kao odgovor na izazov milijardera Alkija Davida koji je obećao da će isplatiti jedan milijun dolara prvoj osobi koja protrči gola ispred predsjednika.

David je rekao za časopis Weekly Standard da će Rodriguez dobiti svoj novac kada on potvrdi da se to ui stinu dogodilo. "Kada vidim video snimku i to bude potvrđeno, Rodriguez neće primiti ček već gotovinu", rekao je. David je rekao listu da za osvajanje nagrade predsjednik mora vidjeti i čuti "streakera" te da on mora šest puta uzviknuti ime njegove web stranice "Battlecam" i naravno da mora biti gol.

Na istome skupu, jedan je čovjek bacio knjigu prema Obami dok je predsjednik s pozornice mahao okupljenima. Knjiga je promašila predsjednika a Tajna služba je kasnije propćila da je knjigu bacio jedan "prerazigrani" predsjednikov poklonik i da nije predstavljao prijetnju.(hina/metro-portal)

12.10.2010. 08:03:48
http://metro-portal.hr/gol-protrcao-ispred-obame-za-milijun-dolara/49594/