Metro-portal.hr

objavljeno 03.06.2020. 10:29:00
NOVOSTI

Globalizacija robne marke OPPO

Nakon zajedničke najave suradnje s Vodafoneom, o postizanju sveobuhvatnog suradnje na europskom tržištu, Oppo je službeno uspostavio sjedište u Europi u njemačkom Düsseldorfu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)

Maggie Xue, predsjednica OPPO-a za zapadnu Europu, rekla je: "Izuzetno nam je drago što možemo najaviti službeno otvaranje sjedišta OPPO-a u zapadnoj Europi u Düsseldorfu. Ponosni smo na sve što smo postigli do sada.

U oči jake tržišne konkurencije, kontinuirano ćemo  raditi i postati vodeći igrač na tržištu mobilnih telefona u zapadnoj Europi. "

Podrazumijeva se da će se OPPO pridržavati strategije "robne globalizacije i lokalizacije operacija", te će integrirati regionalne resurse u ovom   sjedištu  kako bi poboljšao lokalno rafinirano poslovanje i bolje  se prilagodili  tržištu. 

U stvari, OPPO je već 2018. ušao na europsko tržište s OPPO Find X, a potom otvorio europska vrata u  Francuskoj, Italiji, Irskoj, Poljske Belgiji,itd.   Nadamo se da će  ovim proširenjem uređaji biti dostupni u Hrvatskoj ili jednostavnije dobavljivi.

Piše: Sanja Ledinek
03.06.2020. 10:29:00
http://metro-portal.hr/globalizacija-robne-marke-oppo/125507/