Metro-portal.hr

objavljeno 03.06.2010. 12:30:00
SVAĐE U KOKOŠINJCU

Glazbenici pljuju po svojim kolegama

Neki od njih su bili prijatelji, kolege i suradnici. Gdje je pukla ljubav?

Bono Vox U2
Bono Vox U2 (izvor: Getty Images)

Donosimo vam nekoliko najvećih uvreda koje su poznati glazbenici izrekli na račun svojh isto tako poznatih kolega.

Axl Rose o Slashu:
"On je kao orahova ljuska. Gledam na njega kao na tumor, koji bi trebalo izbjeći."

Stvari ne idu baš najbolje između ta dva člana originalnih Gunsa u posljednje vrijeme. U jednom intrevjuu 2009. godine Rose je nazvao Slasha "kurvom za pozornicu", i natuknuo da ne postoje nikakvi izgledi za njihovu ponovnu suradnju.. Slash je na to u nedavnom intervjuu odgovorio kako je to "jako nizak udarac, budući mu je majka umrla od tumora."

Lily Allen o Madonni:
"Možda je nekad nešto i značila, ali ne znam nikoga mojih godina tko bi ju slušao."

Londonska pop zvijezda ovakve je komentare izrekla za više svojih kolega. Čini se da njezini komentari dolaze od manjka samopouzdanja. Ipak,kada se radilo o Madonni, bez srama, Allen je 2006. rekla "Nemam ništa protiv nje, ali mislim da ono što je 80 tih radila nije bilo baš nešto."

Van Morrison o Beatlesima:
"Beatlesi su nevažan bend. Da znate više o glazbi, znali bi da nisu ništa značili."

Nećete pronaći puno glazbenika koji "pljuju" po Beatlesima. Pa ipak, Morrison se našao prozvan. Morrison je poznat po takvim izjavama. Inače, nije impresioniran ni Elvisom, a za Brucea Springsteina i Boba Segera tvrdi da su mu ukrali pjesme.

Elton John o Keith Richardsu:
"On je tako bijedan, jadničak.. On je kao majmunčić koji nastupa s umjetnicima, kada se popne na pozornicu i pokušava izgledati mlado.."

Nakon što je Elton John promijenio riječi velikog hita iz 70tih "Candle in the Wind" 1997. u čast princezi Diani, Richards je iskomentirao da "piše pjesme za mrtve plavuše." U jednom intervjuu u Atlanti, Elton John nije ostao dužan, pa je iskomentirao da je Richards kočio Stonese..

Kelly Osbourne o Christini Aguileri:
"Ona je jedno od najodvratnijih ljudskih bića na svijetu."

Za vrijeme trajanja Osburnovih (TV show), Kelly je imitirala Aguileru, i kasnije je naglasila da nije njezin fan. "Ima divan glas, ali njezino ponašanje i izgled.., izgleda prestrašno." Aguilera nije pokušala vratiti istom mjerom, samo je iskomentirala da "mora da je Kelly malo nesigurna u sebe."

Bono o Chris Martinu (Coldplay):
"On je drkadžija.."

Kada su upitali Bona na BBC Radiju da li se Chris Martin može mjeriti s njim, Bono je rekao da je Chris "drkadžija", dodajući da je potpuno disfunkcionalnog karaktera, i da je kreten. Pa ipak, pohvalio je njegove glasovne mogućnosti. Martin je samo iskazao svoje poštovanje prema Bonu i U2-u...

Robbie Williams o Noelu Gallagheru ( Oasis):
"On je zločesti patuljak."

Dečki iz Oasisa nekad su bili prijatelji s Williamsom, sve do 2000, kada je Noel nazvao Williamsa "debelim pjevačem iz komedije". Na to je Williams vratio šalom na račun Noelove visine, i pozvao ga na "šoru". Kasnije je Williams čak poslao i pismo, na kojem je stajalo "R.I.P. (počivaj u miru). Slušao sam tvoj zadnji album s tugom."

Pink o Kanye Westu:
"On je najveće ljudsko smeće na Zemlji."

Kada je West prekinuo prikladni govor Taylor Swift na MTV Video Music Awards, ostali glazbenici su ga napali putem Twittera. West je želio reći da je Beyonce trebala osvojiti nagradu umjesto Taylor Swift. Pink je otišla najdalje s uvredama, pa je ljudskom smeću dodala i epitet idiota..

Liam Gallagher o Georgeu Harrisonu:
"On je jeb... idiot."

Inače dugogodišnji fan Beatlesa, Liam je poludio kada je Harrison za Oasis rekao da su "ništa posebno", dodajući da će "bend biti zaboravljen za 30 godina", i da su "mogli i bez onog glupastog Liama". Kasnije, Liam ga je nazvao idiotom.

Paul McCartney o Johnu Lennonu:
"On bi mogao biti hodajuća svinja.."

Nakon raspada Betlesa, 1970, Lennon i McCartney su se svađali i u novinama, i u svojim tekstovima. Iako je McCartney nedavno obuzdao svoju ljutnju, u kasnim 80tima prozivao je Lennona da je ljubomoran i nesiguran.

Moby o Eminemu:
"On je ženomrzac i homofob."

Na dodjeli Grammya, 2001. Moby se nije suzdžao da iskomentira to što ga je Eminem nazvao "malom curicom", na dodjeli MTV nagrada. U jednoj svojoj pjesmi Eminem je Mobya nazvao "ćelavim pederom".. Moby se kasnije pomirio s Eminemom, rekavši da nije trebao ništa govoriti.

Christina Aguilera o Britney Spears:
"Digla je ruke od sebe."

Loša vibra između njih započela je kada se 2003. Aguilera krenula družiti s bivšim Breatney Spears, Justinom Timberlakeom. Aguilera je iskomentirala da "nitko više ni ne zna tko je Britney Spears..". Nekoliko godina kasnije, Aguilera se ispričala, pa su se na sreću pomirile..

03.06.2010. 12:30:00
http://metro-portal.hr/glazbenici-pljuju-po-svojim-kolegama/41658/