Metro-portal.hr

objavljeno 27.12.2012. 20:14:00
E, DAA ...

Glavni ženski razlozi za prevaru

Muškarci su i dalje glavni kad je prevara u pitaju, no i žene su sve aktivnije i odlučuju se na preljube

A kada ona želi prevariti njega?
A kada ona želi prevariti njega? (Arhiva)

Muškarci su i dalje perjanice prevare, no žene postaju sve avanturističkije raspoložene. Ipak, ženama to pada na pamet tek u slučaju da im u ljubavnom životu kod kuće nešto nedostaje. Muškarcima je zbog toga korisno znati koji su glavni razlozi ženske nevjere, kako bi mogli izbjeći potencijalne probleme.

Najčešći razlog za prevaru žene pronalaze u manjku pažnje koju im daje njihov muškarac. Ako žena osjeti da je muškarac manje voli i ne poklanja joj dovoljno pažnje, lakše će pasti na šarm i lijepu riječ drugog muškarca i eto prevare ... Znači, osobi koju volite barem jednom dnevno recite da je volite, pomazite je i pitajte je treba li joj što kao bi osjetila da je voljena.

Komunikacija je ženama jako važna i koriste je za određivanje stabilnosti veze. Ignoriranje i nedostatak pažnje, kao i nedostatak volje za razgovorom ženi šalju signale da nije više u prvom planu, a onda znate i sami kako ide dalje. Malo više slušanja, odgovaranja, otvorenog razgovora spriječit će ovaj problem u začetku.

Žene se stalno sređuju, što za sebe, što za muškarce, no muškarci koji ne brinu o sebi i svom izgledu šalju poruku ženi da je uzimaju zdravo za gotovo, što se dodatno pojačava slabom higijenom. Ustvari, zašto mi objašnjavamo da bi žena željela prevariti lika koji od nje očekuje pranje gaća i hranu, udebljao se 40 kila od vjenčanja i smrdi po pivu i znoju?

Zadnje dvije stvari su seksualne prirode - ako se u krevetu osjeti nevoljena i neželjena i ako sazna da ju je partner prevario. Vjerujemo da ni tu ne trebate biti Einstein da biste shvatili što trebate napraviti kao prevenciju. 

27.12.2012. 20:14:00
http://metro-portal.hr/glavni-zenski-razlozi-za-prevaru/75644/