Metro-portal.hr

objavljeno 10.10.2019. 20:01:00
MA DA?

Glavni uzroci prekida veza

Različiti pogledi na obitelj, vjeru, posao ili politiku ozbiljan su problem kada su u pitanju ozbiljne veze

Zašto?
Zašto? (Shutterstock)

Prekid veze ima mnoge uzroke, a vjerovali ili ne, preljub i ljubomora nisu niti glavni, a bome niti najčešći uzroci prekida veza.

Nakon kompilacije rezultata nekoliko istraživanja, evo koja su to četiri razloga da parovi prekidaju znatno češće nego zbog prevare i ljubomore.

Komunikacija - ako vam partner nije utjeha ili podrška u bitnim životnim situacijama, onda imate veliki problem. Dobra komunikacija ključ je zdrave veze, a ona se najbolje očituje na izazovima loših životnih situacija poput smrtnog slučaja u obitelji, gubitka posla i slično.

Nepovjerenje - poput dobre komunikacije, povjerenje u partnera jedna je od glavnih stavki za uspjeh veze. Ako ste doživjeli izdaju u prijašnjim vezama, nemojte dopustiti da se to automatski odrazi i na vašu novu vezu

Pogledi na život - različiti pogledi na obitelj, vjeru, posao ili politiku ozbiljan su problem kada su u pitanju ozbiljne veze. Takvi parovi jednostavno nemaju budućnost i neprestano se sukobljavaju oko svega.

Razlika u godinama - iako godine nisu ključne za uspjeh veze, ali ako je razlika u godinama toliko velika da se životne vrijednosti razlikuju, to je već razlog za uzbunu.

10.10.2019. 20:01:00
http://metro-portal.hr/glavni-uzroci-prekida-veza/121208/