« Stand up
objavljeno prije 10 godina
open mic nagradni natječaj

Glasajte za najboljeg komičara

Čitatelji Metro portala svojim glasovima stvaraju stand up comedy scenu Hrvatske

(Open Mic)
Više o

Open Mic

,

nagradni natječaj

Što je Open mic zna već dobar dio naših čitatelja, no za one koji su uspjeli propustiti dosadašnje tekstove ponovimo da se radi o stand up komediji, i to večerima kada svatko ima pravo na svojih sedam minuta slave.

Naime, upravo toliko materijala treba imati potencijalni zabavljač sa stilom i hrabrošću da stane pred publiku i zabavi je svojim dosjetkama. Nakon tri uspješne sezone takvih večeri u Purgeraju i Metro portal otvorio je svoje stranice nadama hrvatske komičarske scene.

Do sada je o pobjedniku odlučivala samo publika u klubu, a od sada je moguće najbolje izvedbe pregledati na portalu i ocijeniti. U zadnjih mjesec dana svojim ocjenama izabrali ste pet finalista među kojima sada trebate izabrati pobjednika portala za mjesec studeni.

Tko će biti proglašen stand up nadom mjeseca ovisi jedino o vama. Pogledajte snimke nastupa, zabavite se i dajte glas svom favoritu.

Naravno, glasati mogu samo registrirani korisnici portala, koji na taj način ulaze u bubanj za nagrade, jer ne nagrađuje se samo izvođač nego i glasači. Dakle, ako je vaš glas otišao pobjedniku, imate šanse biti izvučeni i dobiti nagradu naših partnera.

 

27.11.2009. 12:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh