Metro-portal.hr

objavljeno 23.08.2010. 19:00:00
UHVATI DUH LJETA

Glasajte za najbolje fotke i na Facebooku i osvojite nagrade

Finalna galerija natječaja je i na Facebooku, lajkajte fotke, pozovite frendove i osvojite mobitel Sony Ericsson!

Facebook nagradna igra
Facebook nagradna igra (Shutterstock)

Dio nagradnog natječaja preselili smo i na najpopularniju društvenu mrežu. Finalna galerija fotografija nalazi se na našim stranicama na Fejsu, tako da i tamo možete dati podršku svojim favoritima.

Za glasanje na Facebooku malo smo prilagodili pravila, pa svaki profil koji glasa mora imati barem 10 frendova kako bismo bili što sigurniji da je pravi. Lajkajte fotku koja vam se najviše sviđa, ostavite zgodan komentar i onaj komentar pobjedničke fotke koji će imati najviše lajkova dobit će mobitel Sony Ericsson Hazel.

Uz to, podijelit ćemo i nekoliko fenomenalnih Philips slušalica kako biste imali još više razloga za posjet našim Facebook stranicama.

Kao što smo brisali lažne profile na portalu, tako nećemo uzimati u obzir ni profile na Fejsu koji su otvoreni samo za glasanje.

U galeriju na Facebooku redakcija je dodala još nekoliko fotki po svom ukusu, a koje nisu uspjele doći do finala na portalu.

Lajkati i komentirati na Fejsu možete ovdje.

Sretno svim natjecateljima i glasačima!!

Glavna je nagrada najtraženiji mobitel ljeta, Sony Ericsson Xperia X10 mini kojeg dobiva fotka ljeta u finalnoj galeriji - glasati možete ovdje.

Glasanje je već u tijeku, pa pronađite svog favorita i dajte mu ocjenu koju smatrate da zaslužuje.

Igrajte fer i nemojte rušiti ocjene fotkama koje vam se ne sviđaju.

Osim njega, dijelimo još šest Sony Ericsson modela: Xperiu X1 za najbolju fotku na Facebooku, Hazel glasaču s najviše lajkova na Facebooku, T700 glasaču na portalu i tri T715 - dva drugoj i trećoj fotki na portalu i jedan fotki po izboru redakcije.

Uz mobitele možete osvojiti i Philipsove slušalice 9550/9551 koje će  vas potpuno izolirati od okoline i dati novi doživljaj slušanju muzike uz odličan zvuk.

23.08.2010. 19:00:00
http://metro-portal.hr/glasajte-za-najbolje-fotke-i-na-facebooku-i-osvojite-nagrade/46630/