Metro-portal.hr

objavljeno 07.03.2013. 16:00:00
HYPO CENTAR

Girls Night Out uz Chippendalese za Dan žena

Chippendales su najpoznatije svjetsko ime kada je riječ o zabavi isključivo za dame, a stvorili su i brand Girls Night Out

Hmmm ... simpatični mladići :)
Hmmm ... simpatični mladići :) (AdriaEntertainment)

Ovogodišnji dan žena, 8.3.2013., će se pamtiti po nezaboravnom nastupu atraktivne muške plesne skupine - Chipppendales.

Žene, djevojke, dame, gospođe i gospođice imaju čast odlično se zabaviti uz GIRLS NIGHT OUT!

Još uvijek je u prodaji mala količina ulaznica za Chippendales koji će nastupiti sutra, 8. ožujka u Hypo centru (dvorana Kornati). Vip parter i parter su rasprodani.

Ulaznice se mogu kupiti na svim Eventimovim prodajnim mjestima te online na www.eventim.hr.

Na sam dan događaja, od 19 sati, ulaznice (ukoliko ih još bude bilo u prodaji) će se moći kupiti i na blagajni Hypo Centra.

Stajanje - 175 kn
Parter sjedenje - 250 kn - RASPRODANO!
VIP parter - 350 kn - RASPRODANO!

*VIP PARTER: ulaznice za prva dva reda + meet and greet* + šampanjac.
Meet and greet - upoznavanje s Chippendales članovima za kupce VIP partera bit će organizirano uoči samog početka nastupa.

Chippendales su najpoznatije svjetsko ime kada je riječ o zabavi isključivo za dame. Godinama nastupajući za milijune žena diljem svijeta stvorili su brand GIRLS NIGHT OUT. Chippendalesi ostvaruju skrivene fantazije, ali i pobuđuju sasvim nova iskustva. Jedina svrha showa je da se žene tu noć zabave.

Najpoznatija muška plesna atrakcija Chippendales ponovo dolazi u Zagreb! Nabildani momci koji definitivno privlače pažnju znaju pripremiti nezaboravan nastup, a uvjereni smo kako će i hrvatske ljepotice to potvrditi; ukoliko ne ostanu bez teksta.

Svaka dama, djevojka i žena pozvana je na GIRLS NIGHT OUT! Smije se gledati, ne smije se dirati! Dopustite same sebi da se fenomenalno zabavite i priuštite si pogled na savršeno oblikovana, sjajna muška tijela. Osim što dobro izgledaju, dobro i plešu!

Prema riječima jednog od plesača, njihov showženama pruža dvostruko zadovoljstvo - nakon što ih odgledaju, žene idu kući svojim muževima i dečkima i tek onda počinje prava zabava!".

Na dan žena, hrvatske ljepotice zabavit će najatraktivnija svjetska muška plesna skupina!

07.03.2013. 16:00:00
http://metro-portal.hr/girls-night-out-uz-chippendalese-za-dan-zena/76883/