Metro-portal.hr

objavljeno 13.05.2010. 11:09:00
MLADE SNAGE

Giant Sized Metal Action u Ksetu

Mladi bendovi u Kset donose pravu eksplozivnu metal energiju i bude vas iz zimskog sna

(Kset)

Koliko god stari metal bendovi koji su tek sad odlučili posjetiti Hrvatsku bili kvalitetni, glasni, popularni i dobri, prava eksplozivna metal energija je u mlađim bandovima, novim idejama, drugačijim žanrovima...

Bendovi koji su „daleko od true metalaca, ali su previše metal da bi bili hardcore“ očekuju vas u Ksetu u četvrtak 13.05.

Žestoki dečki pozivaju vas da razbacate glave, ruke, noge, i ostale ekstremitete, pripremite uši za nadolazeće festivale, te izbacite iz sebe sve što se nakupilo ovim podužim zimskim snom.

The Language of Thought Hypothesis
Ovaj moćan ljubljanski metalcore band dolazi u sklopu europske turneje. Ovo im je drugi put da nastupaju u KSETu, a od prošlog nastupa prije tri godine su iskusniji za stotinjak koncerata te jedan album, izdan u prosincu prošle godine.

Nastupi su im eksplozivni, a njihov miks melodičnih i brzih dionica sa teškim brejkovima, uz dobru komunikaciju s publikom, garantiraju koncert na kojem nitko neće stajati nepokretan.
http://www.myspace.com/thelanguageofthoughthypothesis

Tomorrow We Hunt
Nakon niza odličnih koncerata diljem Hrvatske, dečki su odličili raspustiti Failed Plan Artefact, te krenuti sa novom glazbom, novim stilom, novim image-om, i novim imenom.

Ovo je prvi nastup petorke u novom ruhu pred zagrebačkom publikom, na kojem će predstaviti svoje stvari - žešćeg, tehnički kompliciranijeg melodičnog hardcore usmjerenja, a razlog zašto im trebate dati priliku je jednostavno taj što su dobri!
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000854122786&ref=ts

Eyes of Betrayal
Jedan od poznatijih hrvatskih metalcore bandova, kako među domaćom, tako i stranom publikom, dolazi u Zagreb nakon dužeg izbivanja i priprema odličan show.

Dok su svi svirali punk i trash metal, dečki su još kao Dead By Mistake, prvi u Hrvatskoj počeli sa istraživanjem novih glazbenih pravaca, a sada već iza sebe imaju godine iskustva, novog materijala, čvrstu bazu fanova, te mnogobrojne natupe diljem Hrvatske i Europe.

Vječno željni koncerata, dolaze u KSET pokazati kako ne odustaju od plana da budu najveći u svom žanru, titulu na koju pucaju s potpunim pravom.
http://www.myspace.com/eyesofbetrayalmetal

Ulaznice su 15kn u pretprodaji (KSET, Dirty Old Shop), a 25kn na ulazu (od 20h).

 

13.05.2010. 11:09:00
http://metro-portal.hr/giant-sized-metal-action-u-ksetu/39918/