Metro-portal.hr

objavljeno 17.05.2010. 12:53:45
LIVE

Giant Sand u Močvari 1. lipnja

Howe Gelb, velikan americane u Zagreb dolazi po treći put i dovodi svoj matični bend Giant Sand

Giant Sand Gelb Močvara koncert
Giant Sand Gelb Močvara koncert (Močvara)

Nakon dva samostalna zagrebačka koncerta ovaj pustinjski frajer dovodi nam i svoj matični bend Giant Sand.

Gelb je zasigurno jedan od najcjenjenijih autora nove američke muzike. O samom značaju i utjecaju Giant Sanda govori činjenica da su kroz bend prošli mnogi poznati glazbenici - Joey Burns i John Convertino (Calexico), Chris Cacavas (Green on Red).

S Gelbom i bendom studijski i na koncertima surađivali su i Isobell Campbell, Neko Case, M. Ward i brojni drugi velikani americane.

Gelb i družina na ovom će koncertu promovirati još uvijek aktualni Giant Sand album "proVISIONS", kojeg je 2008. godine objavio Yep Rock Records, no očekuje se da ćemo biti počašćeni i glazbenim presjekom tridesetogodišnje glazbene ostavštine benda.

Nakon brojnih zagrebačih koncerata izvođača iz samog vrha današnje americana scene, u prilici smo svjedočiti i njenom ishodištu - iz Tuscona (Arizona) s pustinjskim pijeskom u čizmama dolaze nam Giant Sand.

Upad u pretprodaji 80 KN, na dan koncerta na blagajni kluba 100 KN

Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim mjestima: Klub Močvara, Trnjanski nasip bb; Dallas, Masarykova 6; Dancing Bear, Gundulićeva 7; Dirty Old Shop,  Tratinska 22; Eventim ticket shop, Jurišićeva 2a; Kovač, Masarykova 14; Punkt13, Ilica 14; Rockmark, Berislavićeva 13.

17.05.2010. 12:53:45
http://metro-portal.hr/giant-sand-u-mocvari-1-lipnja/40208/