Metro-portal.hr

objavljeno 17.08.2011. 15:36:00
VIŠA SILA

Gerard Depardieu olakšao se nasred zrakoplova

Glumac se, u vidno pijanom stanju, pomokrio pred putnicima dok je zrakoplov polijetao, nakon što mu je domaćica rekla da mora pričekati kraj polijetanja kako bi mogao koristiti WC

Fotografija vijesti

Poznati francuski glumac Gerard Depardieu pomokrio se nasred prolaza u zrakoplovu, budući da nije uspio stići do zahoda, piše Hina. 62-godišnji glumac letio je iz Pariza u Dublin kada mu je nasred aviona tvrtke Air France popustio mjehur.

"Samo potvrđujem informaciju da se on (Gerard Depardieu) doista pomokrio u zrakoplovu", izvan nužnika, rekla je glasnogovornica Air Francea.

Kako navodi privatna radijska postaja Europe 1, koja je objavila informaciju, glumac se pomokrio pred putnicima dok je zrakoplov polijetao i pošto mu je domaćica rekla da mora pričekati kraj polijetanja kako bi mogao koristiti WC.

"Moram na zahod, hitno je", povikao je glumac dižući se, dok su ostali putnici ostali vezani na svojim sjedalima, rekla je putnica za radio. Domaćica zrakoplova ga je zamolila da pričeka desetak minuta, ali je on odvratio da ne može čekati i "pomokrio se na pod", dodala je putnica.

"Vidjelo se da je 'pod gasom', domaćica se zaprepastila", kazala je.

Glasnogovornica Air Francea-KLM-a nije rekla hoće li ga tvrtka prekršajno goniti.

Depardieu, nezaobilazni lik francuskog filma, s velikim brojem snimljenih filmova, zadnjih je godina zapažen po svojim izgredima i verbalnim ispadima.

17.08.2011. 15:36:00
http://metro-portal.hr/gerard-depardieu-olaksao-se-nasred-zrakoplova/62330/