Metro-portal.hr

objavljeno 23.08.2011. 12:52:00
SYMPHONICA

George Michael oduševio Prag

George Michael otvorio je turneju Symphonica nastupom u Pragu uz pratnju češkog nacionalnog simfonijskog orkestra

George Michael na spektaklu u Pragu

Jučer je spektakularnim I iznimno emotivnim koncertom otvorena dugoočekivana turneja - Symphonica Georgea Michaela. U dvosatnom putovanju kroz vrijeme, od Whama do solo Georgea Michaela kroz 30 godina, ispunjena je umjetnička ambicija ovog izvođača da nastupa s orkestrom.

Češki nacionalni simfonijski orkestar, predvođen Steveom Sidwellom, bio je savršena pratnja na ovom prekrasnom glazbenom putovanju. U dupkom punoj dvorani, za koju se jučer tražila ulaznica više, George Michael je zvučao savršeno, emotivno, zrelo I snažno, otpjevavši sve svoje hitove I neke njemu drage komade njegovih kolega. Izrazito je bio emotivan dio koji je pjevao u čast nedavno preminuloj Amy Winehouse.

Praški koncert prvi je na ovogodišnjoj Symphonica turneji, a za manje od mjesec dana, točnije 20.rujna i hrvatska će publika imati priliku pogledati ovaj spektakularni koncert, no samo oni koju su svoju ulaznicu nabavili na vrijeme. Naime, zbog velikog interesa za zagrebački koncert
Georgea Michaela, u prodaji su ostale samo gornje tribine po cijeni od 300 kuna, te je otvoren novi kontigent tzv. 'limited view' sa kojeg je ograničen pogled na pozornicu po cijeni od 300 kuna za tribinu dolje I 275 kuna za tribinu gore.

23.08.2011. 12:52:00
http://metro-portal.hr/george-michael-odusevio-prag/62496/