Metro-portal.hr

objavljeno 11.06.2008. 23:29:19

George Clooney ostavio djevojku zbog silikona

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Izgleda da je George ostavio Sarah Larson nakon što je, unatoč njegovom protivljenju, povećala grudi. To ga je toliko pogodilo da o prekidu nije obavijestio prvo nju - nego medije, piše Net.hr. Bivša konobarica i koktel-majstorica podvrgla se operaciji povećanja grudi u svibnju ove godine, a američki časopis sada tvrdi da je upravo to presudilo njezinoj vezi s holivudskim šarmerom Georgeom Clooneyjem - jer on nije čovjek ‘od velikih grudi’.

‘George se stvarno protivio tome da poveća grudi. Zamolila ga je da oporavak provede u njegovoj kući i on je pristao’, otkriva izvor časopisa Touch Weekly. Glumcu je navodno smetalo i to što je Larsonica bila previše brbljava i medijima otkrivala detalje njegovog života koje je htio sačuvati samo za sebe. A nakon što se pojavila u magazinima People i Vanity Fair, postalo mu je jasno da ona želi samo slavu.

Brbljava Sarah LarsonGlumcu je navodno smetalo to što je Sarah Larson bila previše brbljava i medijima otkrivala detalje njegovog života koje je htio sačuvati samo za sebe te mu je postalo jasno da ona želi samu slavu. 

A što se tiče prekida, čini se da je George u maniri pravog džentlmena prepustio novinarima prljavi dio posla. ‘Jako su se posvađali, zbog čega je on napustio kuću.

Sarah je u novinama pročitala da su prekinuli i poludjela jer joj George nije ništa rekao. Tražila je objašnjenje jer je saznala zajedno s ostatkom svijeta’, kaže izvor. (METRO) 

11.06.2008. 23:29:19
http://metro-portal.hr/george-clooney-ostavio-djevojku-zbog-silikona/8499/