Metro-portal.hr

objavljeno 28.04.2015. 16:57:27
NAJAVE

General Woo uz Funkstere i brojne goste sprema spektakl u Vintageu!

Uz stalnu postavu koja nastupa s Generalom Woom, Mr Dirty Hairyjem i MC Pendrekom, na ovom će se koncerti Generalu pridružiti i Ajs Nigrutin (Bad Copy), Sunny Sun, Bizzo i još neki

General Woo u Vintageu s gostima
General Woo u Vintageu s gostima (Vintage Industrial Bar)

Legendarni hrvatski reper General Woo u sklopu aktualne turneje „Pad sistema" priprema veliki koncert u četvrtak, 7. svibnja u Vintage Industrial Baru kakav do sada niste imali prilike vidjeti. Uz brojne goste, pratnju će mu činiti i Funksteri, bend osnovan za ovu prigodu. Cijene karata u pretprodaji su 55 kuna, na dan 70 kuna, a možete ih kupiti u Dirty Oldu (Tratinska 18).

Uz stalnu postavu koja nastupa s Generalom Woom, Mr Dirty Hairyjem i MC Pendrekom, na ovom će se koncerti Generalu pridružiti i Ajs Nigrutin (Bad Copy), Sunny Sun, Bizzo (Bolesna Braća), dok će neki od gostiju biti objavljeni neposredno prije koncerta kada će se dogoditi i premijera novog spota „Rolaj" s aktualnog albuma „Pad sistema."

Kako jedan od najutjecajnijih repera na ovim prostorima zvuči u pratnji benda, možete poslušati na linku: http://bit.ly/1EiEGJO

Uz solo uspješnice, Woo će izrokati i neke od najveće hitove nikad prežaljene grupe Tram 11. Početak program je u 20:30.

General Woo fan page:   http://on.fb.me/1E78JDg

Posebna najava Ajs Nigrutin: http://on.fb.me/1HNf8aa

Fb event

28.04.2015. 16:57:27
http://metro-portal.hr/general-woo-uz-funkstere-i-brojne-goste-sprema-spektakl-u-vintageu/91445/