Metro-portal.hr

objavljeno 11.09.2018. 19:01:00
WOW!

GeForce gameri spremno dočekuju Shadow of Tomb Raider

Osim u igru Shadow of the Tomb Raider, ovaj Game Ready driver dodaje NVIDIA Highlights podršku i za igru Dying Light: Bad Blood

Sjajne nove mogućnosti!
Sjajne nove mogućnosti! (NVIDIA)

NVIDIA je objavila novi Game Ready driver za igru Shadow of the Tomb Raider, koji dodaje Ansel i Highlights podršku za ovu igru. On također donosi i poboljšano gameplay iskustvo za Call of Duty: Black Ops 4 Blackout otvorenu betu, kao i za naslove Assetto Corsa Competizione, Dying Light: Bad Blood i Insurgency Sandstorm.

Dostupni na dan lansiranja igre ili ranije, NVIDIA Game Ready driveri omogućuju najbolje iskustvo za GeForce gamere. NVIDIA inženjeri rade do poslednjeg trenutka kako bi optimizirali performanse i PC igračima gameplay iskustvo doveli na najvišu moguću razinu.

Ako trebate dodatni argument za kvalitetu, svi Game Ready driveri su i WHQL  certificirani od strane Microsofta.

Highlights podrška takođe stiže u Shadow of the Tomb Raider, Dying Light: Bad Blood i Insurgency Sandstorm!

Još jedan važan aspekt NVIDIA Game Ready drivera je to što se oni često koriste i kao način da se GeForce korisnicima dostavi još dodatnih funkcionalnosti za same igre.

Osim u igru Shadow of the Tomb Raider, ovaj Game Ready driver dodaje NVIDIA Highlights podršku i za igru Dying Light: Bad Blood.

NVIDIA Highlights će u video formatu automatski bilježiti važne trenutke koje doživite tijekom igranja. Integrirana izravno u same igre, ova tehnologija će sama prepoznati kada se dogodio magični trenutak - bilo da se radi o boss borbi ili vašoj killing spree seriji - sve će automatski biti zabilježeno uz pomoć ShadowPlay tehnologije.

Kada je vaša gameplay igra završena, Highlights će vam pokazati svojevrsni Highlight Reel, pa vaše omiljene gaming momente možete podijeliti s prijateljima i pratiteljima na sljedećim društvenim mrežama - Facebook, YouTube i Weibo.

Shadow of the Tomb Raider i Insurgency Sandstorm dobijaju i Ansel!

Osim Shadow of the Tomb Raider i igra Insurgency Sandstorm također dobiva podršku za Ansel preko najnovijih drivera.

Ansel je revolucionarni način za snimanje in-game fotografija. Odaberite vaš omiljeni ugao iz bilo kojeg položaja, podesite post-process filtere, zabiljeležite HDR slike i podijelite screenshotove u 360 stupnjeva preko vašeg pametnog telefona, PC-a ili VR headseta. Više o svemu možete saznati na stranicama Ansel Technology.

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal >>

11.09.2018. 19:01:00
http://metro-portal.hr/geforce-gameri-spremno-docekuju-shadow-of-tomb-raider/114286/