Metro-portal.hr

objavljeno 20.11.2021. 11:36:00
RECENZIJA

Garmin Vivomove 3S - elegantan pametni sat za vas

Ovaj elegantni hibridni pametni sat manjih dimenzija dostupan je u nizu boja i objedinjuje tradicionalni izgled analognog sata i ključne pametne funkcije na koje se oslanjate za pomoć u praćenju svog užurbanog života

Garmin Vivomove 3S
Garmin Vivomove 3S (Garmin)

Garmin Vivomove 3S novi je, manji model, hibridnog pametnog sata koji ima sve ono što trebate kad tražite od pametnog sada - tradicionalni izgled analognog sata s neophodnim pametnim funkcijama.

Što je tu novo? Pa, zapravo, popriličan broj stvari, do toga da kada dotaknete sat ili kliznete po njemu otkrije se dodirni zaslon. Zaslon na dodir prikazuje se samo kada vam je potreban. Kada koristite dodirni zaslon kazaljke se miču. Primajte e-poštu, tekstualne poruke i upozorenja preko ovog sata kada je on uparen s kompatibilnim pametnim telefonom.

Jednostavno pregledajte svoj dnevni raspored s posebnim zaslonom kalendara. Promatrajte kako prolaze sekunde, kako se kazaljke sinkroniziraju te djeluju kao štoperica.

Sat vívomove 3S ima silikonski remen i okvir izrađen od nehrđajućeg čelika, zato ga jednostavno možete nositi na posao, vikendima, ukratko svugdje. Jednostavnom zamjenom remena možete prilagoditi sat svakoj prigodi. Ovaj sat je kompatibilan sa standardnim 18 mm širokim remenom za brzo uklanjanje. 

Naravno, kada ste u pokretu, trebate biti sigurni što radite, pa jednostavno pogledajte informacije o svom zdravlju i kondiciji na jednom mjestu. Garmin Connect omogućava vam sudjelovanje u rastućoj internetskoj zajednici u kojoj se korisnici mogu povezivati, natjecati i objavljivati. Otkrijte imate li miran, uravnotežen ili stresan dan. Podsjetnici na opuštanje čak vas pozivaju na kratke vježbe disanja ako ste pod stresom.

Uz to, sat stalno mjeri vaše otkucaje srca te vas upozorava ako je visok tijekom odmora. Pomaže vam izmjeriti stupanj napora tijekom aktivnosti. Pratite svoj dnevni unos tekućine i podsjetite se na hidraciju. Pomoću Garmin Connect možete pratiti ciklus, bilježiti fizičke i emocionalne simptome i naučiti o vježbanju i prehrani u svakoj fazi ciklusa. Na zglobu također možete vidjeti podatke o praćenju ciklusa.

Na kraju, ali ne i najmanje bitno, povežite se s GPS prijemnikom u kompatibilnom pametnom telefonu za precizno praćenje hodanja, bicikliranja ili trčanja na otvorenom.

Ne samo to - uz to vam mjeri aktivnosti prema profilima, pa tako možete odabrati vježbe snage, plivanje u bazenu, jogu, kardio... samo je nebo granica.

Specifikacije:

  • Veličina kućišta (Š × D × V): 39 × 39 × 10,9 mm; prilagođava se zapešću svojim opsegom 110-175 mm
  • Rezolucija zaslona: 64 × 132 piksela
  • Veličina zaslona : 8,90 x 18,30 mm
  • Vrsta zaslona: OLED
  • Težina: 38,60 g
  • Vodootpornost: plivanje, 5 ATM
  • Trajanje baterije: način pametnog rada - do 5 dana; način sata - do 1 dodatni tjedan
  • Ugrađena memorija: 7 aktivnosti s mjerenjem vremena, podaci o mjerenju aktivnosti unazad 14 dana
  • Kompatibilnost s pametnim telefonom: iPhone®, AndroidTM
  • Povezivanje: Bluetooth®, ANT+®, Smart
  • Funkcije sata: sat, samostalni prijelaz na ljetno vrijeme, budilica, štoperica, timer, analogni pokazatelji
  • Senzori: mjerač otkucaja srca na zapešću Garmin Elevate, barometarski visinomjer, mjerač ubrzanja (izračunava udaljenost u zatvorenim prostorima, bez upotrebe senzora za korake), senzor ambijentalne rasvjete, aklimatizacija pulsa
  • Dostupni profili aktivnosti za teretanu: vježbe za snagu, kardio vježbe, vježbe na eliptičnom trenažeru, vježba na stepenicama, joga
20.11.2021. 11:36:00
http://metro-portal.hr/garmin-vivomove-3s-elegantan-pametni-sat-za-vas/135252/