Metro-portal.hr

objavljeno 12.01.2021. 11:31:00
NOVOSTI

Garmin kupio GEOS Worldwide

Garmin akvizira vodeću tvrtku za pružanje usluga praćenja izvanrednih situacija i odgovora na incidente

Garmin je povukao pametan potez
Garmin je povukao pametan potez (Garmin)

Garmin s ponosom objavljuje pripajanje cjelokupne imovine tvrtke GEOS Worldwide Limited i njezinih podružnica.

Vodeći svjetski pružatelj usluga praćenja izvanrednih situacija i odgovora na incidente, GEOS Worldwide upravlja Međunarodnim centrom za koordinaciju hitnih reakcija (IERCC), glavnim centrom za SOS spašavanja kojeg aktivira Garmin inReach uređaj za satelitsku komunikaciju. IERCC-ovi vješti koordinatori obavili su više od 83.000 hitnih slučajeva na terenu po cijelom svijetu od 2007. godine, uključujući više od 5.000 SOS incidenata generiranih od strane Garmin korisnika.

„Garmin je sada u mogućnosti ponuditi još više mira i sigurnosti inReach korisnicima", rekao je potpredsjednik Garmin outdoor segmenta Brad Trenkle.

„U hitnim slučajevima svaki trenutak je bitan. Dodavanje IERCC-a Garmin obitelj jača našu predanost pomaganju kupcima s aktivnim životnim stilom kako bi se vratili doma sigurni nakon njihovih avantura."

„GEOS je snažno surađivao s tvrtkom Garmin tijekom godina i veselimo se budućoj suradnji kako bismo nastavili pružati najbolju uslugu hitnog odgovaranja i pružanja sigurnosti kupcima u cijelom svijetu", izjavio je GEOS-ov izvršni predsjednik Peter Chulbek.

„GEOS je bio pokretač mnogih akcija diljem svijeta i vrlo sam ponosan na naše zaposlenike koji su pomogli spasiti preko 12.000 života u 198 zemalja, gdje smo omogućili našu uslugu u cijelom svijetu. Ovo sada nastavlja rasti i bit će dalje poboljšano zahvaljujući novim sinergijama s tvrtkom Garmin."

GEOS Worldwide primarno djeluje u Montgomeryju, u Texasu.

12.01.2021. 11:31:00
http://metro-portal.hr/garmin-kupio-geos-worldwide/129746/