Metro-portal.hr

objavljeno 22.09.2011. 14:23:20
POVRATAK "HAJDUČKOG SRCA"

Gabrić se vratio u Hajduk

Drago Gabrić, koji je prije četiri mjeseca imao tešku prometnu nesreću, danas je potpisao dvogodišnji ugovor za Hajduk

Fotografija vijesti

Nogometaš Drago Garbić, koji je prije četiri mjeseca teško ozlijeđen u prometnoj nesreći kod Splita, danas je potpisao dvogodišnji ugovor za Hajduk u kojem je igrao i prije odlaska u Tursku gdje je bio nastavio karijeru.

"Ovo je poseban dan jer se Gabrić vraća kući na Poljud u Hajduk, mi trebamo njega, a on treba nas", izjavio je član Hajdukove uprave Milo Nižetić. On je najavio da će se Gabrić sutra uključiti u rad prve momčadi Hajduka, te da će trenirati po "posebnom programu".

"Pokrenuli smo tužbu pred FIFA-aom od koje smo jučer dobili dopis u kojem se traži da najkasnije do 11. listopada ove godine proslijedimo dodatnu dokumentaciju potrebnu za arbitražni spor. Mi će mo FIFA-i poslati dodatnu dokumentaciju i vjerujemo da će naša tužba biti proslijeđena i Trabzonsporu koji će se očitovati o njoj. Nije isključeno da se u tim aktivnostim i postigne nagodba sa Trabzonsporom u vezi Gabrića", rekao je novinarima odvjetnik Boro Rajić koji vodi rješavanje ugovornih poteškoća s Trabzonsporom.

"Ne treba spekulirati o Garbrićevom povratku u natjecateljski ritam, ali mi to očekujemo vrlo brzo", rekao je Nižetić.

Gabrić je, potpisujući ugovor u sjedištu Hajduka na Poljudu u nazočnosti novinara izjavio kako posebice u zadnjih desetak dana osjeća sve bolje, te da su tri liječnička pregleda od prije mjesec dana pokazala da je on zdrav te da može nastaviti profesionalno igrati nogomet.

"Sretan sam zbog povratka u Hajduk jer Poljud je moj drugi dom", kazao je Gabrić dodavši kako se može vratiti u formu i igrati na razini kao i prije ozljede u prometnoj nesreći. Gabrić je odlučio u Hajduku nositi broj 77.

Prije prometne nesreće Gabrić je bio pod ugovornom obvezom s momčadi Trabzonspor, ali nakon prometne nesreće, kako je danas rečeno, do sada još nije razriješen taj slučaj jer nije postignut dogovor o sporazumnom raskidu ugovora s turskim klubom.

 

22.09.2011. 14:23:20
http://metro-portal.hr/gabric-se-vratio-u-hajduk/63527/