Metro-portal.hr

objavljeno 18.02.2013. 09:46:00
PARTY

Funhouse Harlem Shake Party u Aquariusu

Da vidimo, tko još nije čuo za "Harlem Shake" koji drma svijet i preuzima tron od dosadašnjeg kralja vrckastog smijeha na plesnom podiju i skakutanja po istom, Psya

Dođite na snimanje Harlem Shake videa u Aquarius
Dođite na snimanje Harlem Shake videa u Aquarius (Aquarius)

Boom! - Dame, gospodo i svi ostali koji se smatrate preluckastim da bi vas nazivali tako, u klubu Aquarius ove subote (23.02.2013.) ekipa Funhouse ponovo miče granice zabave, ukusa, pa i slatkog neukusa, bezobrazluka, nestašnosti, ali prije svega odličnog provoda za sve koji se pojave. - 5..4..3..2..1.. neka snimanje zagrebačke verzije Harlem Shakea počne!

Da vidimo, tko još nije čuo za "Harlem Shake" koji drma svijet i preuzima tron od dosadašnjeg kralja vrckastog smijeha na plesnom podiju i skakutanja po istom, Psya i njegovog Gangnam Style-a? - Nebitno! Ako do sad niste provjerili o čemu se radi, trk na youtube i provjerite zašto se ove subote "želite" pojaviti u Aquariusu na novom Funhouse-u pod nazivom "Harlem Shake party".

Neki su možda već shvatili, a za sve ostale ćemo drage volje i nacrtati o čemu se radi. Dakle, ove subote na Funhouse večeri u Aquariusu snima se zagrebačka verzija "Harlem Shake" ludila. Ne budi samo promatrač, budi pravi igrač! Pojavi se u što luđoj odjevnoj kombinaciji. - Za detalje oko toga kako će se snimati zagrebačka verzija ovog nadolazeće glazbene "zaraze" provjerite Funhouse fan-page na Facebooku.

Dress code? - Ma možeš doći u najboljem odjelu ili haljini s potpisom nekog od bim-bam-boom talijanskih dizajnera ili možeš doći kao astronaut, Psy, ili mešetar ribom na veliko i malo; we just don't give a damn! - Glavno da se pojaviš i postaneš dijelom lude, ali budne clubbing povijesti.

Da ne bude zabune, svi Funhouseovci vas maze i paze i ovaj put pa ne zaboravite da je ovog puta do ponoći sve na šanku za 50% jeftinije, a u špici od ponoći nadalje na svaku kupljenu Coronu dobivate i Tequilu gratis.

Za vas i ove subote šejkaju, mejkaju, brejkaju, ali prvenstveno sviraju najbolju mjuzu i stvaraju užarenu atmosferu da se pitate "Je l' to meteori padaju kao u Rusiji?!", jedinstvena gospoda, rezidenti Funhouse-a - Martyn Negro i 2Symmetry.

Iiii... Akcija! - Neka snimanje počne. Ne budi fake, izvedi neki break, pojavi se u Akvi i snimi s nama Harlem Shake. Vidimo se ove subote u Aquariusu od 23h.

Ulaz: 30 kn (uključena konzumacija)

Korisni linkovi:

* Aquarius (službene stranice kluba Aquarius)

* funhouse (Facebook fan-page)

VIP kabine (rezervacije): 091 3640 241

18.02.2013. 09:46:00
http://metro-portal.hr/funhouse-harlem-shake-party-u-aquariusu/76553/