Metro-portal.hr

objavljeno 26.05.2020. 16:01:00
COOL

Ful Kul Buvljak ponovno kreće u subotu

Ful Kul Buvljak će se održati na terasi i maloj dvorani kluba Boogaloo. Ful Kul Buvljak će svoja vrata za posjetioce otvoriti u 10:00 sati i trajati do 17:00 sati

Ful Kul Buvljak
Ful Kul Buvljak (Arhiva)

Nakon tri mjeseca pauze zbog pandemije Covid-19 se u subotu 06.06.2020. napokon vrača i Ful Kul Buvljak, jedan od največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire, na plato zagrebačkog popularnog kluba Boogaloo u sklopu programa „Ljeto u Boogaloou 2020" u sklopu kojeg će se na platou kluba održavati raznovrsni glazbeni i ini programi.

Ful Kul Buvljak će se održati na terasi i maloj dvorani kluba Boogaloo. Ful Kul Buvljak će svoja vrata za posjetioce otvoriti u 10:00 sati i trajati do 17:00 sati, a ulaz je besplatan.
Novost je da ćemo se od sada morati pridržavati novih sigurnostnih mjera koje uključuju dezinfekciju ruku kod ulaska na plato Boogaloo Cluba te kod svakog štanda kao i socijalna distanca između posjetitelja i izlagača minimalno 1,5 metar. Također neće bit moguće isprobavanje odjevnih i inih predmeta.

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno u velikoj i maloj dvorani u zimskom periodu, te na platou i maloj dvorani u ljetnom periodu u zagrebačkom Boogaloo Clubu. Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje uz uživanje u piću i glazbi koju vrti DJ Tomi Phanatasma na terasi kluba gdje možete uživati i družiti se uz 80's, new wave, dark,... hitove, suncu, piću,....

Ful kul buvljak je koncipiranom na prodaji i zamjeni raznoraznih zanimljivih stvari tj predmeta. Znači, svi koji imaju kolekcije ful kul odjeće, obuće, nakita i drugih modnih dodataka, umjetnina, knjiga, stripova, gramofonskih ploča, CD-ova, DVD-ova, kazeta, VHS-a, poštanskih markica, crteža, plakata, bedževa, prišivaka, instrumenata, antikviteta, svijećnjaka, ogledala, lampi, bicikala ili možda sami nešto dizajniraju ili izrađuju, a žele to prodati, mijenjati ili izlagati pozvani su da nam se pridruže u subotu 06.06.2020. na Ful Kul Buvljaku.

26.05.2020. 16:01:00
http://metro-portal.hr/ful-kul-buvljak-ponovo-krece-u-subotu/125398/