Metro-portal.hr

objavljeno 06.11.2020. 13:41:00
FUL KUL

Ful Kul buvljak 14. studenog u Boogaloou

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno na platou i maloj dvorani u ljetnom periodu, te u velikoj i maloj dvorani u zimskom periodu u zagrebačkom Boogaloo Clubu

Ful Kul Buvljak
Ful Kul Buvljak (Arhiva)

U subotu 14.11.2020. se nastavlja niz Ful Kul Buvljaka, jednog od največih i najboljih urbanih buvljaka u gradu Zagrebu, a i šire, koji se održava na platou zagrebačkog popularnog kluba Boogaloo i okuplja mnoštvo zanimljivih izlagača i posjetitelja.

Ful Kul Buvljak se za posjetitelje otvara u 10:00 sati i trajati će do 17:00 sati, a ulaz je besplatan.

Ful Kul Buvljak se održava jednom mjesečno na platou i maloj dvorani u ljetnom periodu, te u velikoj i maloj dvorani u zimskom periodu u zagrebačkom Boogaloo Clubu.

Ful Kul Buvljak nije samo običan buvljak jer pored bogate i raznovrsne ponude ima svoj stil i stav, a atmosferu takvu da neki ljudi dolaze samo na druženje, piće i glazbu koju vrti DJ Tomi Phanatasma na terasi kluba gdje možete uživati i družiti se uz 80's, new wave, dark,... hitove, suncu,...

Ako želite izlagati na Ful kul buvljaku molimo da se prijavite na e-mail adresu buvljakfulkul@gmail.com na kojoj možete dobit sve dodatne informacije, kao što detalji za izlagače pišu i u Facebook eventu. Prijave se zaprimaju do ponedeljka 09.11.2020. ili popunjenja mjesta. Moramo napomenuti da će zbog mjera sigurnosti tj razmaka između svakoga štanda morati biti 1,5 metar, kapacitet štandova biti smanjen pa molimo da se požurite sa rezervacijama.

U slućaju kiše će se buvljak premjestiti u veliku dvoranu Boogaloo Cluba.

FUL KUL BUVLJAK FB grupa:

FB event:

06.11.2020. 13:41:00
http://metro-portal.hr/ful-kul-buvljak-14-studenog-u-boogaloou/128497/