Metro-portal.hr

objavljeno 04.06.2011. 14:06:35
UŽIVAJTE U ŽIVOTU

Frontman AC/DC Brian Johnson: Sve su religije loše

U svojim memoarima dugogodišnji frontman australske grupe iznio je svoje viđenje religije i života

U intervjuu koji je dao za portal PopEater u povodu izlaska svojih memoara „Rockers and Rollers: A Full-Throttle Memoir", Brian Johnson, frontman grupe AC/DC već više od 30 godina, iznio je nekoliko zanimljivih mišljenja na temu Boga, crkvi i religija općenito.

„Biti ću direktan i otvoreno kazati da ne vjerujem u religije. Jedino u što vjerujem jest da su sve religije loše. Mislim i da su gubljenje vremena. Isus je bio pametan čovjek, ali nije bio Sin Božji. Svi znamo da je bio vrlo pametan i predivan čovjek koji nam je želio poručiti da je crkva tu, u svima nama i da je svatko od nas svoja crkva." - iznio je Brian svoje gledanje na Isusovo učenje.

„Isto tako, ako ste jednostavno dobra osoba, bez obzira na to kojoj religiji pripadate, zajamčeno vam je nakon smrti mjesto u raju. S druge strane, ako ste u životu radili mnoge loše i zle stvari, dočekat će vas pakao." - rekao je.

„Gledajte, svjestan sam da je ovo samo Brianovo viđenje života i svemira i da sam vjerojatno jednako u krivu kao i bilo tko drugi, ali sam isto tako i u pravu kao bilo tko drugi. Iza svih religija stoji novac i jedino što uzrokuju su ratovi te sam već umoran od svega toga. Prestanite podržavati religije i uživajte u svom životu!" - zaključuje Brian.

04.06.2011. 14:06:35
http://metro-portal.hr/frontman-ac-dc-brian-johnson-sve-su-religije-lose/59721/