Metro-portal.hr

objavljeno 12.07.2018. 17:20:00
NAJAVE

From Russia With Love Party /w pop-rock koncert Kornelija Palić & Marko Vojvodić

Koncertno ćemo vas nagraditi jako usviranim duetom - divna Kornelija Palić pred mikrofonom te Marko Vojvodić na gitari

Partijanje Vintage style
Partijanje Vintage style (Vintage Industrial)

Zdravstvuyte! Taman prije nego se Rusija riješi svih stranaca i pošalje ih doma, uhvatit ćemo se za ono što svi u Majčici vole, a to je VODKA. 

FB EVENT

Priglashayem vas na kokteyl' uzhin na russkom kokteyle, i my prigotovili vam kontsert v Letnem sadu, kotoryy u nas teper' budet nemnogo bol'she.

Koncertno ćemo vas nagraditi jako usviranim duetom - divna Kornelija Palić pred mikrofonom te Marko Vojvodić na gitari, koji će zajedno odsvirati pop rock hitove, od 'All about that bass' pa do Taylor Swift i Whitesnakea. Marko je producent (Decibel Studio), te osnivač i guitarist benda Money2, te također guitarist I back vokal Tonija Cetinskog. Dok je Kornijela (jedna od tri Sestre) Palić, koja osim što pjeva, svira i violinu te dugogodišnjih iskustvom u produkciji HRT-a, kao back vokal i aranžer backova, stvarno zna znanje.

Niste se susreli već dugo s vodkom? Ne brinite. Evo malo ponavljanja:

Vodka je žestoko alkoholno piće, najčešće bezbojno, nastalo destilacijom žitarica . Ime potiče od slavenske riječi „voda", kao deminutiv u ruskom jeziku. U Ukrajini se votka imenuje «Horilka» (od riječi goriti/horiti ili žariti), i prema istraživanjima europskih stručnjaka iz Rusije, Švedske i Finske, ukrajinska votka odnosno horilka trenutno ima najbolju kvalitetu u svijetu

My veselimsya v subbotu 13. iyulya!

12.07.2018. 17:20:00
http://metro-portal.hr/from-russia-with-love-party-w-pop-rock-koncert-kornelija-palic-and-marko-vojvodic/113204/