Metro-portal.hr

objavljeno 08.12.2009. 20:12:36
Staromodna i pretamna

Frizura slovenske ministrice među najgorima 2009.

Slovenska ministrica obrane Ljubica Jelušič i ministar prometa Patrick Vlačič jedina su dva političara uvrštena na popis poznatih osoba s najboljim i najgorim frizurama u 2009. u Sloveniji

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (www.mors.si)
Popis sastavlja ljubljanski frizer-stilist Stevo Pavlovič, vlasnik frizerskog lanca "Hair and Beauty", popularnog među mladima. Pavlovič je bio predviđen za šefa slovenske ekipe koja se trebala brinuti za izgled Madonne na ovogodišnjem koncertu u Ljubljani, koji je otkazan.

Pavlovič je za prvo mjesto na svome popisu odabrao bujnu "afro look" frizuru hrvatske pjevačice i bivše manekenke Anđe Marić koja sada živi u Ljubljani, s ocjenom da ona "kroz kosu interpretira svoju kreativnost i individualizam".

Na prvo mjesto liste najgorih frizura stavio je "staromodnu i pretamnu" frizuru slovenske ministrice obrane.

"Volumen njene frizure prevelik je, naočale čine dodatno cijeli lik okruglim, ministrica bi se trebala češljati na stranu, smanjiti volumen i birati svjetlije tonove kose", ocjena je ljubljanskog modnog frizera.

Na trećem mjestu njegove liste najboljih muških frizura godine nalazi se ministar prometa Patrick Vlačič. U politici, gdje u odijevanju i frizuri vlada uniformnost, Vlačič predstavlja izuzetak jer ima dužu kosu koju češlja prema natrag, ali je njegova frizura uvijek uredna iako je nekonvencionalna, navodi u ocjeni ljubljanski frizer koji ministrovu frizuru tumači kao izraz "liberalizma i konformizma" u isto vrijeme. (hina/metro-portal)

08.12.2009. 20:12:36
http://metro-portal.hr/frizura-slovenske-ministrice-medju-najgorima-2009/28165/